MAATSCHAP

TRENDING TECHNOLOGIES

THE TREND IS YOUR FRIEND

MAAK KENNIS MET DE MAATSCHAP

De maatschap Trending Technologies is een innovatieve, fanatieke club zelfstandig ondernemers die als gemene deler een passie voor trending technology hebben. De maatschap is altijd bezig met nieuwe technologie te testen en in de praktijk te brengen. Dat maakt het uitermate leuk om met maatschap Trending Technologies te sparren over de business. Binnen The Future Group functioneert de maatschap vaak als klankbord voor de andere maatschappen en helpt daarmee de beste oplossing te bieden voor ieder project.

Wanneer je onderdeel wordt van de maatschap Trending Technologies ga je deel uitmaken van een groep ondernemers die met drive, passie en professionaliteit hun vak uitoefenen. Ook zal je veel nieuwe kennis opdoen. Naast Knowledge sharing binnen de maatschap, kun je via de TFG Academy de juiste trainingen volgen. Daarbij krijg je toegang tot een netwerk met zo’n 400 IT professionals.

DE ROLLEN

Full Stack Developer
Solution Architect
Software Engineer
Software Consultant
Technology Lead
Product Owner
Enterprise Mobility
Devops Engineer
Technical Consultant
Embedded Developer
Teamlead Software
Change Manager
Creative Software
Consultant Scrum Master

DE NIEUWSTE ONTWIKKELINGEN

Om de combinatie van openheid en kritiek/kwaliteit te kunnen blijven bieden is het van groot belang dat we onszelf continu blijven verbeteren en op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Teneinde inzichtelijk te maken waar wij aan werken en hoe de markt zich beweegt, houden we een Technology Radar bij. We gebruiken deze om te bepalen over welke thema’s wij kennis willen opdoen en delen tijdens de maatschapsmeetings. Bij de maatschap Trending Technologies gaat de expertise van Software Development tot Domain Driven Design en van Decentral Technology (P2P) tot aan Blockchain.

EEN GREEP UIT DE EXPERTISE

Waar staan wij voor?

Als maatschap Trending Technologies is het ons doel om onze opdrachtgevers de beste oplossing te bieden voor ieder project, gebruik makend van de technologie die voor dat specifieke project het meest geschikt is. Op die manier slagen we er in technologie zodanig in te zetten dat deze direct bijdraagt aan het succes en rendement van onze opdrachtgevers.

We doen dit in het bijzonder door op de hoogte zijn van:

 • Best practices voor bestaande technologie;
 • De nieuwste technologische ontwikkelingen;
 • Nieuwe toepassingsgebieden;
 • Nieuwe manieren van ontwikkelen en samenwerken.

En door alle technologieën en technieken:

 • Zorgvuldig te onderzoeken;
 • Kritisch te bekijken;
 • Toe te passen indien deze meerwaarde bieden in de specifieke situatie van de klant

Met als kernwaarden:

 • Gedreven en passievol;
 • Open en eerlijk;
 • Onafhankelijk;
 • Veiligheid en vertrouwen.

Wat is onze mindset?

De combinatie van flexibiliteit én technisch meesterschap bereiken we door middel van de mindset die wij als maten van Trending Technologies delen: open staan voor alle technologieën of technieken die meerwaarde kunnen bieden, in combinatie met een kritische beoordeling van deze mogelijkheden binnen de context van ieder afzonderlijk project, met aandacht voor de inbedding in organisatie en maatschappij. Op die manier zijn we in staat op pragmatische wijze een effectieve en/of efficiënte oplossing te bieden van zeer hoge kwaliteit.

Deze mindset nemen wij mee in de volgende IT gerelateerde onderwerpen:

 • Software Development / Architecture
 • Devops / Scrum / Agile
 • Software Strategy / IT Strategy
 • Software Life Cycle / Software Management
 • Microservices / Design Patterns
 • Artificial Intelligence
 • Research & Development / Innovation
 • New Technologies / Proof of Technology

Wat doen wij als maatschap?

Naast de activiteiten die wij voor onze klanten uitvoeren, houden we ons in de maatschap Trending Technologies bezig met een aantal aanvullende activiteiten. We geloven dat een juiste mix van core activiteiten voor klanten en aanvullende activiteiten in de maatschap zelf key is voor een succesvolle maatschap. Samen ondernemen we de volgende activiteiten:

 • Verspreiden toolkit Technology Radar binnen The Future Group en klanten;
 • Organiseren van periodieke TFG-brede Open Tech Nights;
 • Kennisdeling op het gebied van nieuwe technologie dmv Lightning TechTalks;
 • Samen nieuwe technologieën ontdekken.

We plannen ieder jaar onze maatschapmeetings vooruit en houden graag de focus op de inhoud van de sessies, zodat deze voor ons als maten waardevoller zijn in onze business. Het blijft belangrijk dat iedereen hier actief aan bijdraagt, samen is er meer mogelijk en staan we sterker.

Kennisdeling

TECHNOLOGY RADAR

Crypto Class 101 | Bas Avezaat

Met behulp van de Technology Radar brengen we overzichtelijk in kaart welke nieuwe en bestaande technologieën, tools en werkwijzen het meest kansrijk zijn om de business en/of organisatie te verbeteren. Dat helpt om buzz van daadwerkelijke innovatie, en experiment van productierijp te onderscheiden.

De verschillende technologieën worden in de radar op twee manieren gecategoriseerd: in kwadranten en in ringen. De kwadranten representeren verschillende soorten van technologie. De ringen geven de fase in de adaptie levenscyclus weer.

Blockchain wordt ook wel de grootste uitvinding sinds het internet genoemd. Steeds meer bedrijven verkennen de mogelijkheden van deze technologie om data en transacties veilig en efficiënt op te slaan. Wat is Blockchain en wat kunnen we ervan verwachten? Welke rol speelt Cryptovaluta welke nadrukkelijk in verband wordt gebracht met deze boeiende technologie?

Crypto Class 101 wordt begeleid door Bas Avezaat, Solution Architect en maat bij de maatschap Trending Technologies.

Tech Radar Trending Technologies
Bekijk de PDF
Meer sessies bekijken

DE ONDERNEMERS VAN DEZE MAATSCHAP

Ontmoet de mensen achter de maatschap

Marcel Sorger

Bram van Haren

Jasper de Vries

Gilgamesh Nootebos

Bas Avezaat

Koen Römkens

TRENDING TECHNOLOGIES

Welke klanten hebben we in deze maatschap?

WIL JIJ JE OOK AANSLUITEN BIJ EEN MAATSCHAP ALS TRENDING TECHNOLOGIES

KOM EENS KOFFIE DRINKEN

Zoek jij maximale ondersteuning en wil je samen ondernemen en werken aan uitdagende opdrachten, sluit je dan aan bij The Future Group.

Join us