MAATSCHAP

WEB SCALE DEVELOPMENT

SCHAALBARE TECHNOLOGIEËN

ONZE ROLLEN EN SPECIALISMEN

Maatschap Web Scale Development is een groep ondernemers (maten) die volledig gericht is op nieuwe technologieën die ingezet worden bij organisaties als Google, Facebook en LinkedIn. Web Scale Development stelt deze bedrijven in staat bijna oneindig schaalbaar hun diensten aan te bieden.

Agile Partners

DE ROLLEN

Full Stack Developer
Front-End Developer
Web Scale Engineer
Web Scale Architect

Agile Partners

DE TECHNIEKEN

Met de maatschap Web Scale Development zet TFG zwaar in op de nieuwste ontwikkelingen en technieken als: Docker, Node.js, Angular en React. We zien steeds vaker dat Enterprise organisaties hun innovaties in kleinere onderdelen in flexibele teams laten ontwikkelen. Hierbij zijn de restricties van hun eigen IT organisatie niet van belang, omdat de oplossingen direct via de cloud ontsloten worden. In deze teams is er vooral behoefte aan professionals die zelf in staat zijn met nieuwe oplossingen te werken en die de road ahead uit kunnen stippelen.

Agile Partners

DE VOORDELEN

(Sales) netwerk binnen The Future Group
Kennisdeling binnen de maatschap en het netwerk
Sociale connectie

TECHNOLOGY RADAR

Met behulp van de Technology Radar brengen we overzichtelijk in kaart welke nieuwe en bestaande technologieën, tools en werkwijzen het meest kansrijk zijn om de business en/of organisatie te verbeteren. Dat helpt om buzz van daadwerkelijke innovatie, en experiment van productierijp te onderscheiden.

De verschillende technologieën worden in de radar op twee manieren gecategoriseerd: in kwadranten en in ringen. De kwadranten representeren verschillende soorten van technologie. De ringen geven de fase in de adaptie levenscyclus weer.

De radar heeft vier ringen:

On hold: met deze categorie bedoelen we technologie die we niet (meer) willen inzetten. Dit kunnen nieuwe technologieën zijn die nog onvoldoende zijn bewezen of technologieën waar we afscheid van gaan nemen. Dit wordt alleen nog ingezet als er een hele goede reden voor is.

Assess: onderwerpen om te onderzoeken, maar worden nog niet ingezet voor opdrachtgevers.

Trial: deze onderwerpen kunnen worden ingezet in pilot-projecten om ervaring op te doen.

Adopt: technologie die wordt ingezet voor opdrachtgevers, omdat deze zijn waarde heeft bewezen.

Tech Radar Web Scale Development
Bekijk de PDF

FUN

Proef de sfeer bij de maatschap Web Scale Development

Web scale development

Welke klanten hebben we in deze maatschap?

DE ONDERNEMERS VAN DEZE MAATSCHAP

Ontmoet de mensen achter de maatschap

No items found