Plan jouw persoonlijke gesprek in met een IT-ondernemer!

Zit je net als veel IT-professionals ook in een spagaat? Tussen zelfstandig ondernemen of in loondienst blijven?


Zoek jij ook antwoorden op vragen als…

  • Wat verandert er voor mij als ik in loondienst ga?

  • Hoe bouw ik mijn pensioen op als IT-ondernemer?

  • Is dit wel het juiste moment om te gaan ondernemen?

  • Wat heb ik nodig om de beste keuze te maken?

  • Hoe vind ik mijn eerste opdracht als IT-ondernemer?


Dit zijn dilemma’s waarbij het fijn is om er niet alleen voor te staan, binnen The Future Group hebben we deze vragen ook gehoord bij de ondernemers die bij ons zijn aangesloten. Hoe fijn is het als je met een
ervaren ondernemer over deze en andere vragen kunt sparren?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende sparingsessie aan met één van de ondernemers die zijn aangesloten bij The Future Group en ‘Meet your Future’… Tijdens het gesprek met een ondernemer, kan je al jouw vragen stellen waar je mee zit in jouw stap naar het ondernemerschap. Horen hoe hij/zij zelf de stap heeft gezet en waar hij/zij tegenaan liep.

Geen vraag is te gek!

Meld je aan voor een persoonlijke kennismaking:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

‘Het klinkt misschien wel heel raar, maar het ondernemerschap heeft mij vooral gemoedsrust gebracht. Ik kan mij puur focussen op de opdracht en de gestelde doelen met de opdrachtgever en krijg veel minder mee van randzaken en politiek daaromheen. ‘

Mike Onderdelinden, Information Security Officer

‘We hadden nog geen kinderen en wilden heel graag een huis kopen. Dat konden we alleen op basis van mijn inkomsten nooit realiseren. Dat maakte het allemaal wel spannend. zou het wel gaan lukken of niet?’

Priscilla van Deursen, partner van Guido (ondernemer binnen The Future Group)

‘Ik heb oprecht veel geleerd in die jaren binnen de diverse consultancy organisaties. Het was een mooie tijd, maar ik was gewoon een beetje buraaucratiemoe. De financiële buffer om zelf te starten had ik echter niet.’

Taco de Haan, Security architect/Security engineer

‘Je kunt beter spijt hebben van dingen die je wel hebt gedaan dan die je niet hebt gedaan. Ik had het idee bij m’n vorige baan dat ik stil stond in m’n ontwikkeling. Toen ben ik gaan kijken bij andere werkgever voor een andere baan in loondienst, maar ik kwam al snel tot de conclusie dat ik zelf wilde gaan ondernemen.’

Maikel Vlasman, Cloud/DevOps Engineer

Meet The Future Group
We zijn met ruim 400 professionals een van de grootste IT organisaties van Nederland. Onze community bestaat uit kennisondernemers verenigd in maatschappen, die begrijpen dat je als groep meer impact kunt maken, terwijl je toch je eigen ondernemerschap behoudt. De groep zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf kunt zijn.

Als zelfstandig ondernemer werk je het liefst aan gave opdrachten. Maar ondernemer zijn is meer dan dat. En dat is precies waar wij jou bij ondersteunen, of beter: ontzorgen. Met onze praktische services en sales-inzet kun jij zorgeloos werken aan je opdrachten. Als lid van een maatschap en deelnemer in ons netwerk profiteer je van de kennis en het plezier van gelijkgestemde mede-ondernemers.

We delen kennis, kunde en business. Samen bouwen wij aan de toekomst van toonaangevende organisaties. Samen zijn wij The Future Group.