Onze aanpak

Samen kunnen we elke IT-uitdaging aan

Elke opdracht of organisatie is anders en daarom is het van belang om de juiste persoon voor de klus te vinden. Bij The Future Group zijn 400 zelfstandige IT-professionals aangesloten met diverse achtergronden en expertises. Lees hier meer over onze aanpak om de juiste match te maken.

Kennismaking
Bij The Future Group begint het proces met een persoonlijke kennismaking. Ons doel is niet alleen om de behoeften, verwachtingen en doelstellingen van onze opdrachtgevers en zelfstandige IT-professionals te bespreken, maar ook om de organisatie zelf beter te begrijpen. We streven ernaar een duidelijk beeld te krijgen van waar de organisatie naar streeft en voor staat, zodat we een solide basis kunnen leggen voor een vertrouwensvolle samenwerking. 

IT-vraagstuk oriëntatie
Na de kennismaking richten we ons op het IT-vraagstuk, met een brede kijk op wat The Future Group te bieden heeft. We analyseren niet alleen de specifieke uitdagingen en doelen van de opdrachtgever, maar we kijken ook naar het bredere scala aan diensten dat TFG aanbiedt. Dit omvat niet alleen het vinden van geschikte zelfstandige IT-professionals met de juiste expertise, maar ook het faciliteren van kennissessies, brainstormsessies en andere pre-sales activiteiten die onze waarde voor de opdrachtgever versterken. 

Uitleg expertises
In deze fase verstrekken we gedetailleerde informatie over de verschillende expertises binnen The Future Group en benadrukken we onze unieke waarde propositie. We leggen uit welke vaardigheden en specialisaties onze IT-professionals bezitten, met nadruk op de directe toegang tot al onze ondernemers. Deze exclusieve toegang tot ons netwerk van zelfstandige IT-professionals biedt opdrachtgevers een brede keuze en de mogelijkheid om snel de juiste match te vinden voor hun specifieke IT-vraagstuk. 

Matchmaking
Het hart van ons proces is de match-making. Op basis van de opgedane kennis en expertise van zowel de opdrachtgever als onze IT-professionals, gaan we actief op zoek naar de meest geschikte match. We streven naar een perfecte match van vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid om de samenwerking succesvol te maken. 

Contractondertekening
Zodra de ideale match is gevonden, stellen we een helder contract op dat de afspraken en verantwoordelijkheden van beide partijen duidelijk definieert. De transparante contractondertekening zorgt voor een solide basis en vertrouwen in de samenwerking tussen de opdrachtgever en de zelfstandige IT-professional. 

Intake & Start
Tot slot faciliteren we een gestructureerde intakeprocedure om een vlotte start van het project te waarborgen. We zorgen ervoor dat alle benodigde informatie, middelen en ondersteuning beschikbaar zijn, waardoor de zelfstandige IT-professional snel en efficiënt aan de slag kan gaan. 

Bij The Future Group laten we dit proces soepel en transparant verlopen, met als uiteindelijk doel het leveren van hoogwaardige IT-diensten die aansluiten bij de behoeften van onze opdrachtgevers. 

Graag in contact komen?

Wil je meer weten over onze manier van samenwerken of direct op zoek naar de geschikte IT-professional?
We komen graag in contact met je via onderstaand formulier.