ZZP-CALCULATOR


Altijd al willen weten hoeveel jij waard bent? Wil je snel weten wat je netto over zal houden als ZZP'er? Bereken dan jouw besteedbaar inkomen via onderstaande calculator. Binnen 5 minuten heb je een goede indicatie van wat je per maand verdient als ZZP’er.

Deze calculator geeft een indicatie van wat jouw netto inkomen als ZZP'er bij The Future Group kan zijn. We gaan hierbij uit van tenminste 7 jaar IT ervaring, dat is je minimale ervaring om maat te kunnen worden bij The Future Group. Om deze calculator in te vullen heb je een aantal gegevens nodig. Het is handig om hiervoor jouw loonstrook en/of jaaropgave bij de hand te hebben. De uiteindelijke berekening is gebaseerd op een aantal gemiddelden en kan in de praktijk uiteraard anders uitvallen.Vul hier het emailadres in waarop je indicatie wilt ontvangen


Disclaimer:
Berekeningen die worden gemaakt zijn indicatief en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wanneer u uw e-mailadres verstrekt op deze webpagina, gebruiken we die voor het expliciete doel om contact met u op te nemen inzake vragen rondom deze calculator. Deze gegevens worden niet verkocht, gedeeld met derde partijen of opgeslagen in een database.


Contact

Kom je er niet helemaal uit of wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.