Business adviseur gezocht!

Uitdagende next step voor jou als recruiter

OVER THE FUTURE GROUP

The Future Group is een unieke organisatievorm. Net zoals Uber het grootste taxibedrijf ter wereld is, zonder dat ze taxi’s bezitten, en Airbnb de grootste hotelketen is, zonder ook maar één bed te bezitten, is The Future Group een van de grootste IT bedrijven van Nederland, zonder dat er ook maar één IT’er in dienst is. The Future Group is namelijk met zo’n 400 professionals het grootste IT-ondernemerscollectief van Nederland.

Elk van die professionals is als zelfstandig ondernemer aangesloten bij een van de 25 specialistische maatschappen. Zo hebben ze het beste van twee werelden; aan de ene kant alle vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap maar aan de andere kant maken ze deel uit van een grote community van ondernemers die elkaar helpen op het gebied van sales, kennis, administratie en sociale activiteiten.

BUSINESS ADVISEUR BIJ THE FUTURE GROUP

Onze recruiters hebben de functie ‘Business adviseur’ omdat ze geen mensen zoeken om een vacature te vervullen maar ze zoeken IT- professionals die zich willen aansluiten bij ons ondernemerscollectief. Dat is een hele verantwoordelijkheid want je vraagt mensen vaak om de stap te maken van loondienst naar ondernemerschap. Dat is een beslissing die aan de kant van de kandidaat veel denkwerk vraagt. Maar als ze de stap dan eenmaal maken dan hebben we er niet een gewone medewerker bij maar een ondernemer die met alle passie een succes wil gaan maken van zijn nieuwe werkomgeving. Eigenlijk is ons werk dus een beetje recruitment 2.0. Je draait niet zomaar aantallen maar bouwt een band op met professionals die de sprong in het diepe wagen. Maar dan met The Future Group als vangnet en warm bad.

Je bouwt als Business adviseur een goede funnel op om een constante stroom aan talent aan ons te binden. Je begrijpt mensen en weet deze te activeren. Het leven van een adviseur is hectisch, daarom wordt je ondersteund door een support en source team en weet jij slim gebruik te maken van onze ambassadeurs. Onze ambassadeurs zijn trots op onze organisatie en dat is ook niet zo gek want wij zijn het beste, leukste en grootste netwerk van IT-professionals. En als adviseur heb jij de eer om nog meer ondernemers aan dit geweldige collectief te binden. Je hoort het goed, ondernemers, dus geen salarisonderhandelingen of moeilijke extra’s. Je begeleidt mensen richting ondernemerschap en helpt hen door het proces.

WIE BEN JIJ?

 • Allereerst ben jij, net als wij, gepassioneerd voor je werk en wil graag onderdeel zijn van een (h)echt team. Samen delen wij onze successen en verliezen en zoeken altijd naar mogelijkheden om ons nog beter te maken.
 • Jij bent tussen de 28 en 40 uur beschikbaar, maandagochtend teamoverleg op kantoor, de rest van de week is vrij in te vullen. Jij kiest de werkplek waar jij het meest succesvol bent.
 • Bij voorkeur 4 jaar ervaring als recruiter of in een commerciële rol, ervaring is een pré, maar niet verplicht. Wij geloven in kansen, passie en ambitie.
 • Je krijgt energie van het leggen van nieuwe contacten en verbindingen.
 • Je hebt affiniteit met IT en bent bereid te investeren in het op peil houden en uitbreiden van die kennis.
 • Je beschikt over HBO werk en denkniveau.
 • Je bent zelfstandig en ondernemend, maar bent graag onderdeel van een team.

WAT BIEDEN WIJ?

Een baan bij het leukste en meest succesvolle IT collectief in Nederland.

 • Vrijheid om jouw rol in te vullen.
 • Ruimte om je te verdiepen in de leukste technologieën
 • De kans om je echt te ontwikkelen.
 • Super gedreven en ambitieuze collega’s
 • Onderdeel uit maken van een collectief met zo’n 120 events per jaar. Er valt bij ons altijd wat te beleven
 • En natuurlijk een goed salaris met dito bonus en extra’s.

MEER WETEN OF DIRECT SOLLICITEREN?

Neem dan gerust contact op met 079 363 2905 of recruitment@the-future-group.com.