Vacature IT-recruiter

IT-recruiter gezocht!

Uitdagende next step voor jou als recruiter

Over The Future Group

The Future Group is een unieke organisatievorm. Net zoals Uber het grootste taxibedrijf ter wereld is, zonder dat Uber zelf taxi’s bezit, en Airbnb de grootste hotelketen is, zonder ook maar één bed te bezitten, is The Future Group het grootste IT-collectief van Nederland, zonder dat er ook maar één IT’er in dienst is. The Future Group zorgt er voor dat zelfstandige IT-professionals een steuntje in de rug hebben op het gebied van administratie, financiën en meer. Ze komen terecht in een collectief vol events en netwerkborrels samen met zo’n 400 andere IT-professionals.

Elk van die professionals is als zelfstandig ondernemer aangesloten bij één van de 25 IT-specialismes, oftewel maatschappen. Zo hebben ze het beste van twee werelden; aan de ene kant alle vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap, maar aan de andere kant maken ze deel uit van een grote community van ondernemers die elkaar helpen op het gebied van sales, kennis, administratie en sociale activiteiten.

Recruiter bij The Future Group

The Future Group wilt graag verder groeien en daarom zijn we op zoek naar een ambitieuze recruiter die passie en gevoel weet te raken bij potentiële IT-ondernemers. Als IT-recruiter bouw je een volle funnel op om een constante stroom aan zelfstandige IT-professionals bij ons te laten aansluiten. Je begrijpt mensen/ondernemers en weet deze te activeren. Het leven van een recruiter is hectisch, daarom word je ondersteund door je collega’s en weet jij slim gebruik te maken van onze ambassadeurs. Het belangrijkste is dat jij nieuwe ondernemers aan ons weet te binden.

Als IT-recruiter heb je een hele verantwoordelijkheid. Je zoekt geen mensen om een vacature te vervullen, maar je zoekt een zelfstandig IT- professional die zich wilt aansluiten bij onze IT-collectief. Je vraagt mensen vaak om de stap te maken van loondienst naar ondernemerschap. Dat is een beslissing die aan de kant van de IT-professional veel denkwerk en overwegingen vraagt. Als ze de stap maken hebben we er niet een gewone medewerker bij, maar een ondernemer die samen met ons een succes wil gaan maken van zijn ondernemerschap. Dit is recruitment 2.0. Je draait niet zomaar aantallen, maar bouwt een band op met professionals die de sprong in het diepe wagen. Hierbij zijn wij als IT-collectief een vangnet en warm bad.

Wie ben jij?

 • Je bent commercieel gedreven en resultaatgericht
 • Als recruiter ben je tussen de 36- en 40 uur per week beschikbaar.
 • Hybride werken is mogelijk, maar je bent minstens 3-4 dagen per week aanwezig op ons kantoor in Zoetermeer.
 • Je hebt bij voorkeur 2 jaar werkervaring aan de bureauzijde binnen de IT.
 • Je bent in het bezit van een HBO-diploma en beschikt over HBO denk- en werkniveau.
 • Je krijgt energie van het leggen van nieuwe contacten en verbindingen.
 • Je hebt affiniteit met IT en bent bereid te investeren in het op peil houden en uitbreiden van die kennis.

Wat bieden wij?

 • Op basis van kennis en ervaring een salaris van €4.000,- tot €4.500 per maand o.b.v. 40 uur
 • Ruime bonusmogelijkheden
 • Veel vrijheid en volop ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Ambitieuze collega’s met een dosis humor.
 • Een vernieuwd kantoor in Zoetermeer met elke dag een uitgebreide, verzorgde lunch en een eigen bar.
 • Onderdeel uitmaken van een collectief met zo’n 100 events per jaar. Er valt bij ons altijd wat te beleven!
 • Gezellige DoMiBo’s met heerlijke hapjes en drankjes.
 • Ruimte om je te verdiepen in trends- en ontwikkelingen binnen de IT en recruitment.

Meer weten of direct solliciteren?

Neem dan gerust contact op met onze Recruitment Manager Damy via 06-34942856 of stuur je CV en motivatie naar damy@the-future-group.com.