• KNVB Campus Zeist

  • Inclusief eten en drinken

  • 350 tickets in de verkoop

  • Inspiratie gegarandeerd

Op 11 april 2024 openen we opnieuw de deuren van de KNVB Campus in Zeist, en we kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen op ons evenement dat dit jaar in het teken staat van “The Evolution of AI. The good, the bad, and the ugly.”

De afgelopen jaren heeft de technologische wereld een ware transformatie ondergaan, en kunstmatige intelligentie (AI) is hierin een drijvende kracht geweest. Denk aan autonome voertuigen, medische doorbraken, persoonlijke aanbevelingssystemen en revolutionaire communicatiemogelijkheden. AI heeft de grenzen van wat mogelijk is opnieuw gedefinieerd.

Maar met deze groei zijn ook uitdagingen en ethische vraagstukken naar voren gekomen. Tijdens ons evenement zullen we dieper ingaan op de evolutie van AI en zowel de positieve als de negatieve kanten ervan verkennen. We willen begrijpen hoe AI levens kan verbeteren, maar ook de valkuilen en “donkere kanten” begrijpen die we moeten aanpakken.

We nodigen jullie allemaal van harte uit om deel te nemen aan ons Innovation Event. Dit is een kans om de wereld van AI van dichtbij te ervaren, de experts te ontmoeten en te begrijpen hoe AI de toekomst vormgeeft. Of je nu een technologie-enthousiasteling, onderzoeker, student of gewoon nieuwsgierig bent, ons evenement biedt inspirerende inzichten en discussies die je niet wilt missen.

Wij kijken ernaar uit om samen met jullie de evolutie van AI te verkennen en onze gezamenlijke visie op de toekomst te verrijken. Schrijf je vandaag nog in en laten we samen de toekomst van AI ontdekken.

Meld je hier aan:

Innovation event 2024

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SFEERIMPRESSIE INNOVATION EVENT 2023

Nieuws en updates

WAT MENSEN OVER HET INNOVATION EVENT ZEGGEN

“De kracht van het netwerk” 

Bert Dingemans, Maatschap Demand
Brenno de Winter

“Geweldige kans om te laten zien dat informatiebeveiliging juist innovatie is” 

Brenno de Winter, Spreker Inno 2021

“Inspirerend!”

Patrick Jenner, Maatschap ITS

“Prikkelend, informatie security is sexy ;-)” 

Michael Pols, Maatschap Security
Guido van Deursen

“Maatgevend!”

Guido van Deursen, Maatschap Agile Partners
Michel Osseweijer

“Verhalen vertellen en verhalen luisteren” 

Michel Osseweijer, Oud deelnemer en spreker 2022