Financieel Medewerker gezocht!

Uitdagende volgende stap bij een organisatie die 24/7 plezier uitstraalt!

Over The Future Group

Samen zijn wij het grootste IT-ondernemerscollectief van Nederland! Wij begeleiden en ondersteunen dagelijks zo’n 400 zelfstandig ondernemers verdeeld over meer dan 20 maatschappen, elk met hun eigen specialisme. Samen ondernemen is namelijk gewoon leuker! In lijn met de strategie van AirBNB en Über is The Future Group een grote speler in haar markt zonder dat we mensen in dienst hebben. We bieden best of both worlds aan zelfstandige ondernemers in de IT. Enerzijds zijn onze maten zelfstandig met alle vrijheden van dien maar anderzijds staan zij er niet alleen voor. Met onze professionals delen wij namelijk sales, kennis, netwerk en administratieve ondersteuning.

Wie ben jij?

Jij bent hét aanspreekpunt omtrent alle financieel en administratieve vraagstukken en zorgt voor een accurate boekhouding. Als Financieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie en verzorg je het debiteurenbeheer van A tot Z. Deze rol is ideaal om je boekhoudkundig talent in te zetten én jouw vaardigheden te ontwikkelen.

Wat worden jouw taken?

  • Inboeken van de inkoopfacturen (verwerken post) in Exact Globe;
  • Inboeken van de bankmutaties in Exact Globe;
  • Verzorgen van betalingen;
  • Laten accorderen van inkoopfacturen;
  • Controleren en bijhouden van de openstaande posten crediteuren en debiteuren, onderlinge doorbelastingen intercompany controleren en corrigeren.

Waar moet je aan voldoen?

Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig, met oog voor detail. Je bent zelf organiserend en hebt een proactieve houding. Wij verwachten dat je actief anticipeert en op de behoefte van de klant in kan spelen, zowel intern als extern met communicatieve skills. Daarnaast beschik je over:

  • Een mbo-4 diploma Financieel Medewerker;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met Exact Globe of vergelijkbare bedrijfssoftware.

Arbeidsvoorwaarden

Een goede werksfeer, met een open cultuur en een hecht team. Voor ons betekent dat samen lunchen, borrels op vrijdag, etentjes als we wat te vieren hebben en andere activiteiten, ook digitaal! Daarnaast krijg je de kans om je echt te ontwikkelen, ben je omringd met gedreven en ambitieuze collega’s en kun je rekenen op een goed salaris en een bonusregeling. Wij werken zowel thuis als op kantoor. Oftewel, een baan bij het leukste en meest succesvolste IT collectief in Nederland!

Meer weten of direct solliciteren?

Neem dan gerust contact op met Eric Vierboom op 06 54 34 20 97 of eric@the-future-group.com.