Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT zzp samenwerking

Ben je op zoek naar een IT zzp samenwerking? Dan ben je bij The Future Group zeker aan het juiste adres! Onze organisatie helpt zzp’ers in de IT branche bij alle randzaken van het ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het uit handen nemen van de administratie, het zorgen dat alles juridisch in orde voor je is en ook nog zorgen voor voldoende gave opdrachten! Zo kun jij je volledig focussen op het ondernemen zelf en altijd de beste versie van jezelf laten zien.

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en we helpen je verder!

IT zzp samenwerking | The Future Group staat voor je klaar!

Bij The Future Group werken we met verschillende maatschappen. Elk maatschap heeft zijn of haar eigen specialisme. Daarbinnen werken de vakgenoten nauw met elkaar samen. Er is voldoende ruimte om te sparren over lastige vraagstukken, maar toch werkt iedereen op zijn eigen manier voor zijn eigen opdrachtgevers.

Je hebt dus nog steeds alle vrijheden van een ondernemer, maar daarnaast heb je altijd de organisatie of je vakgenoten waar je op terug kunt vallen als er lastige dingen zijn. Maar er is nog meer! The Future Group heeft een groot netwerk, waar jij gebruik van kunt maken als je je bij ons aansluit. Zo kun je binnen de organisatie nieuwe opdrachten binnen halen! Ook organiseren we regelmatig leuke events waardoor jij je vakgenoten beter kunt leren kennen of kunt sparren met professionals. The Future Group neemt alle zorgen voor je uit handen, terwijl jij je focust op het ondernemen!

Heb je vragen? Neem contact op!

Bij vragen staan we uiteraard voor je klaar. Onze medewerkers gaan met je in gesprek en helpen je zo snel mogelijk verder. Neem contact met ons op via het formulier op de website, telefonisch of per mail. Daarnaast kun je ook een kennismakingsgesprek inplannen. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group