Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Midlance ICT er

Als je in de ICT branche gaat werken, heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt natuurlijk als Midlance ICT er gaan werken, of volledig voor jezelf gaan. Maar ook loondienst is natuurlijk een optie. Helemaal voor jezelf werken is natuurlijk erg fijn, maar er komt wel veel verantwoordelijkheid op je schouders. Daarom kan The Future Group uitkomst voor je bieden! Wij helpen ICT ers met alle randzaken van het ondernemen. Denk aan je administratie bijhouden en zorgen dat je opdrachtgevers op tijd betalen.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Midlance ICT er | The Future Group staat voor je klaar

The Future Group is met ruim 350 professionals één van de grootste IT organisaties van Nederland. Onze community bestaat uit kennisondernemers verenigd in maatschappen, die begrijpen dat je als groep meer impact kunt maken, terwijl je toch je eigen ondernemerschap behoudt. De groep zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf kunt zijn. We delen kennis, kunde en business. Samen bouwen wij aan de toekomst van toonaangevende organisaties. Samen zijn wij The Future Group!

Naast het feit dat je nauw kunt samenwerken binnen je maatschap en veel kunt sparren met vakgenoten over opdrachten, heeft The Future Group nog meer voordelen. Zo zorgen wij er voor dat jij je volledig kunt focussen op waar jij goed in bent, namelijk het werken aan gave opdrachten voor klanten! Jij hoeft je geen zorgen te maken om je administratie, het actief zoeken naar nieuwe kennis en met veel moeite je netwerk uitbreiden. Wij zorgen dat dit allemaal voor je geregeld wordt!

Heb je vragen? Neem contact op!

Heb je vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je meer weten over onze organisatie en/of dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar via de telefoon, mail of door middel van het contactformulier. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group