Midlance IT
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Midlance IT
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Midlance IT

Wat is eigenlijk het verschil tussen een compleet eigen IT bedrijf, midlance IT en in loondienst werken? Dat leggen we graag voor je uit. Als je kiest voor een midlance constructie, ben je in dienst van een bedrijf en ontvang je een bepaald basissalaris. Daarnaast krijg je ook nog een gedeelte van de opdrachten die je binnen haalt. Bij The Future Group zit je eigenlijk tussen midlance en zelfstandig ondernemen in. Je bent in principe zelfstandig ondernemer, het enige wat The Future Group voor je doet, is alle randzaken voor je uit handen nemen. Alle vrijheid van een ondernemer, maar wel de gemakken van iemand in loondienst!

Nieuwsgierig geworden naar wat The Future Group voor jou kan betekenen als het gaat om ondernemen in de IT? Neem contact op!

Midlance IT of The Future Group?

The Future Group is met ruim 350 professionals één van de grootste IT organisaties van Nederland. Onze community bestaat uit kennisondernemers verenigd in maatschappen, die begrijpen dat je als groep meer impact kunt maken, terwijl je toch je eigen ondernemerschap behoudt. De groep zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf kunt zijn. We delen kennis, kunde en business. Samen bouwen wij aan de toekomst van toonaangevende organisaties. Samen zijn wij The Future Group!

Naast het feit dat je nauw kunt samenwerken binnen je maatschap en veel kunt sparren met vakgenoten over IT opdrachten, heeft The Future Group nog meer voordelen. Zo zorgen wij er voor dat jij je volledig kunt focussen op waar jij goed in bent, namelijk het werken aan gave opdrachten voor klanten! Jij hoeft je geen zorgen te maken om je administratie, het actief zoeken naar nieuwe kennis en met veel moeite je netwerk uitbreiden. Wij zorgen dat dit allemaal voor je geregeld wordt!

Wil jij weten hoeveel je als IT ondernemer kunt verdienen? Vul dan onze zzp calculator in. Deze berekent eenvoudig hoeveel jij als ondernemer bij The Future Group kunt vragen aan je opdrachtgevers!

The Future Group staat voor je klaar!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen en of je er tussen past? Vraag gerust een gratis kennismakingsgesprek aan met één van onze adviseurs, zo kunnen we met elkaar in gesprek gaan. Wie weet tot ziens bij The Future Group!

Midlance IT
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group