Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Salaris IT er

Ben jij benieuwd naar het salaris IT er? The Future Group geeft je hier graag advies over! Wij zijn een organisatie waarbij jij je als zzp’er in de IT kunt aansluiten, in ruil voor vele voordelen. The Future Group neemt alle randzaken op het gebied van ondernemen graag voor je uit handen. Zo zorgen wij er voor dat je administratie op orde is, je facturen op tijd verstuurd worden en kijken we of alles juridisch in orde is.

Ben je benieuwd of wij wat voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Salaris IT er | The Future Group staat klaar voor jou!

Als ‘maat’ (zo noemen wij onze leden) van The Future Group sluit je je aan bij één van onze verschillende maatschappen. Alle maatschappen hebben hun eigen specialisme. Binnen een maatschap wordt er samengewerkt met vakgenoten, gespard over opdrachten en worden leads met elkaar gedeeld. Maar er is zeker ook veel ruimte voor ontspanning! Regelmatig organiseren wij leuke en interessante events, zodat de groep nog hechter wordt.

The Future Group ontzorgt jou op gebieden waar je zelf geen tijd of te weinig kennis van hebt. Denk bijvoorbeeld aan de administratie of juridische zaken. Daarnaast kun je gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers en zorgen we er met onze interessante events voor dat jouw kennisniveau op peil blijft. Zo zorg je er voor dat je optimaal kunt werken voor je opdrachtgevers en altijd de beste versie van jezelf kunt laten zien!

Heb je vragen? Wij staan voor je klaar!

Bij vragen helpen we je natuurlijk graag verder. Neem gerust contact met ons op en we helpen je verder. Daarnaast kun je ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen met één van onze adviseurs. Wij gaan dan uitgebreid met je in gesprek om ons hele concept goed uit te leggen. Wie weet tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group