Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Uurtarief IT specialist

Ben je benieuwd naar het uurtarief IT specialist, wat je als ondernemer in de IT kunt vragen aan je opdrachtgevers? Dan moet je bij The Future Group zijn! Met deze en heel veel andere vragen helpen wij je graag op weg. The Future Group is een community die IT specialisten helpt met alle randzaken van het ondernemen, zodat zij zich kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn; het werken aan gave IT opdrachten!

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag direct een kennismakingsgesprek aan!

Uurtarief IT specialist | The Future Group staat voor je klaar

Het bepalen van je uurtarief is natuurlijk erg belangrijk. Je wilt genoeg over houden naast alle kosten die je moet maken, maar het moet ook niet te duur worden anders gaan je opdrachtgevers naar de concurrent. Voor deze en heel veel andere zaken staat The Future Group voor je klaar. Wij helpen jou met alle randzaken, denk aan je administratie bijwerken, zorgen dat je facturen op tijd betaald worden door de opdrachtgevers en nog veel meer dingen. Ook zorgen we er voor dat juridisch alles goed in elkaar zit zodat je nooit achteraf voor vervelende verassingen komt te staan.

Maar we doen nog veel meer! Door je bij ons aan te sluiten kun je ook gebruik maken van ons grote netwerk voor het binnen halen van nieuwe opdrachten. Ook organiseren we regelmatig interessante events die je goed kunt gebruiken om te netwerken of om je kennisniveau op peil te houden. We ontzorgen je dus van A tot Z, terwijl je wel alle gemakken van het ondernemen hebt!

Kom met ons in contact!

We snappen het als je nog veel vragen hebt over wat The Future Group precies is en hoe we jou als IT zzp’er kunnen helpen. Daarom kun je een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aanvragen. Je gaat met één van onze adviseurs om tafel die je alles vertelt wat je nog wilt weten. Heb je een snelle vraag? Dan kun je ook contact opnemen. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group