Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Uurtarief zzp er ict

Ben je benieuwd naar het uurtarief zzp er ICT? Omdat je zelf zzp er wilt worden en het lastig vind om dit te bepalen? The Future Group staat graag voor je klaar! Wij zijn een organisatie waar zzp ers in de ICT branche zich bij aan kunnen sluiten. Hierdoor nemen wij alle randzaken rondom het ondernemen voor je uit handen, zodat jij je volledig kunt focussen op waar je het beste in bent; het werken aan gave opdrachten! Zo kun je jezelf altijd van je beste kant laten zien en hoef je je over de rest geen zorgen te maken.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

Uurtarief zzp er ICT | The Future Group

Het bepalen van je uurtarief is natuurlijk erg belangrijk. Je wilt genoeg over houden naast alle kosten die je moet maken, maar het moet ook niet te duur worden anders gaan je opdrachtgevers naar de concurrent. Voor deze en heel veel andere zaken staat The Future Group voor je klaar. Wij helpen jou met alle randzaken, denk aan je administratie bijwerken, zorgen dat je facturen op tijd betaald worden door de opdrachtgevers en nog veel meer dingen. Ook zorgen we er voor dat juridisch alles goed in elkaar zit zodat je nooit achteraf voor vervelende verassingen komt te staan.

Maar we doen nog veel meer! Door je bij ons aan te sluiten kun je ook gebruik maken van ons grote netwerk voor het binnen halen van nieuwe opdrachten. Ook organiseren we regelmatig interessante events die je goed kunt gebruiken om te netwerken of om je kennisniveau op peil te houden. We ontzorgen je dus van A tot Z, terwijl je wel alle gemakken van het ondernemen hebt!

Kom met ons in contact!

Bij vragen staan we natuurlijk graag voor je klaar. Neem gerust contact met ons op zodat we alles aan je uit kunnen leggen. Daarnaast kun je ook een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen met één van onze adviseurs, zodat we uitgebreid met je in gesprek kunnen gaan. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group