Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Wat is het uurtarief van een zzp er

Ben je benieuwd wat het uurtarief van een zzp er is? Dan moet je zeker bij The Future Group zijn! Wij helpen jou graag om het uurtarief voor je inzichtelijk te maken en samen met jou te bepalen wat je het beste aan je klanten kunt vragen. The Future Group staat klaar voor IT zzp ers. Wij ondersteunen zzp ers in de IT branche, zodat zij zich kunnen focussen op waar ze echt goed in zijn; het werken aan gave IT opdrachten!

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Wat is het uurtarief van een zzp er | The Future Group

Het bepalen van je uurtarief is natuurlijk erg belangrijk. Je wilt genoeg over houden naast alle kosten die je moet maken, maar het moet ook niet te duur worden anders gaan je opdrachtgevers naar de concurrent. Voor deze en heel veel andere zaken staat The Future Group voor je klaar. Wij helpen jou met alle randzaken, denk aan je administratie bijwerken, zorgen dat je facturen op tijd betaald worden door de opdrachtgevers en nog veel meer dingen. Ook zorgen we er voor dat juridisch alles goed in elkaar zit zodat je nooit achteraf voor vervelende verassingen komt te staan.

Maar we doen nog veel meer! Door je bij ons aan te sluiten kun je ook gebruik maken van ons grote netwerk voor het binnen halen van nieuwe opdrachten. Ook organiseren we regelmatig interessante events die je goed kunt gebruiken om te netwerken of om je kennisniveau op peil te houden. We ontzorgen je dus van A tot Z, terwijl je wel alle gemakken van het ondernemen hebt!

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Bij vragen staan we natuurlijk graag voor je klaar. Onze medewerkers gaan uitgebreid met je in gesprek en vertellen je alles wat je wilt weten. Liever een fysiek gesprek? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group