Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Wat verdient een freelance ICT er

Benieuwd naar de vraag: wat verdient een freelance ICT er? Wij gaan graag met je in gesprek om een goed uurtarief te bepalen! The Future Group staat klaar voor freelance ICT ers. Door je bij ons aan te sluiten behoud je alle vrijheden van het ondernemen zoals je eigen werktijden en werkdagen bepalen, maar wij ondersteunen je met de randzaken waar je zelf waarschijnlijk geen tijd voor hebt! Denk bijvoorbeeld aan je administratie, het versturen van je facturen en zorgen dat alles juridisch in orde is.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan!

Wat verdient een freelance ICT er | The Future Group

The Future Group is met zijn 350 IT professionals één van de grootste IT organisaties van Nederland. Onze ‘maten’ (zo noemen wij onze leden), werken allemaal individueel aan eigen opdrachten, maar toch is er ook heel veel ruimte om met elkaar te sparren. Samen ondernemen noemen wij dat! De organisatie is opgedeeld in verschillende maatschappen, met ieder zijn eigen specialisme. Daarbinnen werken de vakgenoten nauw met elkaar samen en worden er zelfs opdrachten naar elkaar doorgespeeld. Veel maatschappen zijn daarom inmiddels hechte vriendengroepen geworden!

Daarnaast organiseert The Future Group regelmatig leuke en interessante events die er voor zorgen dat jij gemakkelijk je kennis op peil houdt en ondertussen ook nog kunt netwerken met je vakgenoten en interessante opdrachtgevers. Hier hoef je dus zelf niet meer actief achteraan, zodat jij altijd de beste versie van jezelf kunt laten zien!

Enthousiast geworden? Kom in contact!

Ben jij enthousiast geworden en kan je niet wachten om je als freelancer bij ons aan te sluiten? Wordt dan direct lid! Wil je toch liever nog wat meer informatie? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group