Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Wat verdient een IT er

Wat verdient een IT er? Ben jij ook benieuwd naar die vraag, omdat je bijvoorbeeld wilt weten wat het verschil is tussen het salaris van iemand in loondienst en iemand die zzp’er is in de IT? The Future Group staat klaar voor zzp’ers in de IT! Ook voor bijvoorbeeld het bepalen van je uurtarief helpen wij je graag. Wij nemen eigenlijk alle randzaken rondom het ondernemen voor je uit handen, zodat jij altijd de beste versie van jezelf kunt laten zien aan je opdrachtgevers!

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Wat verdient een IT er | Wij geven je advies!

The Future Group is een organisatie waar jij je als IT zzp’er bij kunt aansluiten. Door dat te doen, profiteer je van vele voordelen. Zo zorgen wij er voor dat jij je compleet kunt focussen op je IT opdrachten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je administratie, je facturen en het opbouwen van je netwerk. Al je administratieve handelingen doen wij voor je en daarnaast kun je gebruik maken van ons uitgebreide netwerk voor het vinden van nieuwe opdrachtgevers!

Bij The Future Group werken we met verschillende maatschappen. Elk maatschap heeft zijn eigen specialisme, waarin de vakgenoten nauw met elkaar samen werken. Er is ruimte om met elkaar te sparren, maar ook worden opdrachten aan elkaar doorgegeven. Zo werk je iedere samen, maar toch voor je eigen klanten! Veel maatschappen zijn daarom inmiddels ook hechte vriendengroepen geworden.

Heb je vragen? Wij staan voor je klaar!

Bij vragen helpen we je natuurlijk graag verder. Neem gerust contact met ons op en we helpen je verder. Daarnaast kun je ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen met één van onze adviseurs. Wij gaan dan uitgebreid met je in gesprek om ons hele concept goed uit te leggen. Wie weet tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group