Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ZZP ICT tarief

Ben je benieuwd naar het ZZP ICT tarief? Dan ben je bij The Future Group aan het juiste adres! Als zzp’er is het bepalen van je uurtarief natuurlijk erg belangrijk. Alle kosten moeten gedekt zijn en daarnaast wil je er ook nog winst aan over houden, maar je uurtarief moet ook niet te hoog zijn want anders gaan de opdrachtgevers naar de concurrenten. Met dit soort zaken helpt The Future Group je graag. Wij staan voor je klaar als het gaat om alle randzaken met betrekking tot het ondernemen in de IT. We zorgen er voor dat je administratie op orde is, je facturen op tijd verstuurd en betaald worden en nog veel meer.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

ZZP ICT tarief | Wij staan voor je klaar!

The Future Group is één van de grootste IT organisaties van Nederland. Daarom hebben wij een zeer uitgebreid en groot netwerk, waar jij gebruik van kunt maken als je je bij ons aansluit. Dit kun je gebruiken om je eigen netwerk uit te breiden en om gave opdrachten binnen te halen! Wij organiseren ook regelmatig events waar je alle kansen hebt om te kunnen netwerken of te kunnen sparren met professionals. Ook hebben we kennis events, die je kunt gebruiken om je kennis binnen je vakgebied op peil te houden!

Binnen The Future Group werken we met maatschappen. Elk maatschap heeft zijn of haar eigen specialisme. Binnen elk maatschap werken vakgenoten nauw met elkaar samen. Er is ruimte om met elkaar te sparren en er worden leads aan elkaar doorgegeven. Zo is iedereen bezig met ondernemen, maar wel samen!

Kom met ons in contact

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers zorgen er voor dat alle informatie aan je gegeven wordt. Ook kun je een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen met één van onze adviseurs! Hij of zij vertelt je dan aan tafel waarom The Future Group jouw ideale partner is.

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group