MAATSCHAP

Cloud native

IN DE WOLKEN MET CLOUD NATIVE

ONZE ROLLEN EN SPECIALISMEN

De Cloud Native maatschap bestaat uit een ervaren groep ondernemers (maten) die beschikken over een breed technisch portfolio zoals: IT/Solution Architectuur, Development, Integraties, Consultancy, Cloud-infra, Networking, Monitoring & Analyse. Zo kun je bij Cloud Native terecht voor inhoudelijk advies. Zij hebben ervaring in o.a Oracle Cloud, Amazon Web Services, Google Cloud en Microsoft Azure Cloud.

Agile Partners

DE ROLLEN

 

DevOps Engineer
Fullstack Developer
Frontend Developer
Cloud Architect

 

Agile Partners

DE TECHNIEKEN


Serverless
Microservices
Containerisation
Docker
Kubernetes
CI/CD
DevOps
NoSQL
REST
API Gateway
Hybrid Cloud
Infrastructure as code
Pipelines as code
Machine Learning
Service Mesh
Oracle Integration Cloud

Azure DevOps, Azure pipelines
PaaS (Platform as a Service)
IaaS (Infrastructure as a Service)
Ansible

Agile Partners

DE VOORDELEN

Toegang tot een netwerk met circa 400 IT-Professionals.
Kennis! Naast Knowledge sharing binnen de maatschap, kunnen maten via de TFG Academy de juiste trainingen volgen.

Onderdeel zijn van een groep ondernemers die met dezelfde drive, passie en professionaliteit hun vak uitoefenen.

KENNIS & EVENTS

MICROSERVICES IN THE CLOUD

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun applicaties te ontwerpen, ontwikkelen en te beheren met behulp van een cloudoplossing. Deze aanpak leidt tot snellere time to market en hogere schaalbaarheid en efficiency. Het online event van The Future Group zal dieper ingaan op het gebruik van Microservices.

Enerzijds aan de hand van een klantcase waarbij gereflecteerd zal worden op deze transitie naar Cloud (AWS ) en welke rol microservices daarin hebben gespeeld. Daarnaast zal een meer technische sessie plaatsvinden waarbij ingegaan wordt hoe microservices op het Azure Functions platform gerealiseerd kunnen worden.

Vraag hier het volledige webinar aan!

TECHNOLOGY RADAR

Met behulp van de Technology Radar brengen we overzichtelijk in kaart welke nieuwe en bestaande technologieën, tools en werkwijzen het meest kansrijk zijn om de business en/of organisatie te verbeteren. Dat helpt om buzz van daadwerkelijke innovatie, en experiment van productierijp te onderscheiden.

De verschillende technologieën worden in de radar op twee manieren gecategoriseerd: in kwadranten en in ringen. De kwadranten representeren verschillende soorten van technologie. De ringen geven de fase in de adaptie levenscyclus weer.

Tech Radar Agile Partners
Bekijk de PDF

10
Okt

“IK KAN NU ECHT ONDERNEMEN”

Categorie: Solution Architect    Tags: Cloud Native Auteur: Tispha Barbier

Jasper Adolfs is solution architect en de schakel tussen business en IT omtrent Azure. Dagelijks staat hij met zijn voeten in de modder als het gaat om werken met de techniek. Zijn eerste keer ondernemen met TFG was in 2013. Toen koos hij er na een paar jaar voor om een andere weg in te slaan.

Ik ben benieuwd waarom hij er uiteindelijk toch ervoor koos om weer toe te treden tot The Future Group netwerk en wat de verschillen zijn tussen deze constructies. Tijd voor een goed gesprek

Lees meer

DEZE CLOUD ONDERNEMERS VERTELLEN JE GRAAG MEER

Maikel Vlasman

Cloud / DevOps Engineer

Maikel Vlasman

“De stap naar ZZP heb ik genomen omdat ik het fijn vind zaken zelf te regelen. Het zelf kiezen van opdrachten en trainingen en toch in contact blijven met gelijkgestemden trekt me erg aan en is voor mij hetgeen wat TFG zo mooi maakt.”

Martijn Adamse

Cloud Engineer

Martijn Adamse

“Wat ik als ZZP’er voornamelijk miste is een netwerkteam waarmee ik direct verbondenheid heb om te kunnen sparren, ideeën en ervaringen te delen. Dat was voor mij de voornaamste reden dat ik bij The Future Group aan de slag wilde.”

Patrick van Beusekom

DevOps/Cloud Engineer

Patrick van Beusekom

“The Future Group combineert voor mij de vrijheid van het zelfstandig ondernemen met de kracht van het collectief. En die formule heb ik in de afgelopen dertien jaar alleen maar sterker zien worden. ”

Jaap Poot

Cloud Consultant

Jaap Poot

Het is voor mij het stukje ontzorging op administratief gebied.

Peter van der Meer

Analist/Ontwerper/Solution Architect

Peter van der Meer

Samen plezier maken en elkaar helpen. Samen groeien. Als beginnend zelfstandig ondernemer is het heel fijn op deze manier op de markt te komen, met de hulp van elkaar en van TFG. Het was voor mij de eerste kennismaking met ondernemerschap dus vanuit loondienst is dat fijn.

Marcel Oldenkamp

Senior Java / Oracle Consultant

Marcel Oldenkamp

Gelijkgestemd met eigenzinnigheid. Je kan je eigen ding doen maar je hoeft het niet alleen te doen. En je hoeft niet je eigen ambitie op te offeren. Je kunt zelf aan de slag, in een club van gelijkgestemden.

Maayke van der Meulen

Senior ESB Configurator

Maayke van der Meulen

“Het geeft mij een zelfverzekerd gevoel om te weten dat er altijd een heel team voor ons klaar staat om te helpen en te adviseren waar nodig. En daarnaast is het natuurlijk fijn om samen met gelijkgestemden over de inhoud te kunnen sparren.”

CLOUD NATIVE

Welke klanten hebben we in deze maatschap?