Maatschap Security

Wij zorgen voor jouw security

Nederland is een kenniseconomie. We worden steeds digitaler en daardoor steeds afhankelijker van betrouwbare systemen en gegevens. Wij helpen bedrijven om hun bedrijfsvoering, data én de persoonsgegevens van medewerkers en klanten te beschermen. Wij zorgen voor de juiste informatie, voor de juiste persoon beschikbaar, op het juiste moment.

Voor sommigen lijken dit misschien saaie topics, maar dat vinden wij allerminst. Wij zorgen ervoor dat security sexy is en zo zou het veel vaker aangepakt mogen worden!

Cyber security quick scan nodig?

Twijfelt u over de cybersecurity van uw bedrijf? Onze security professionals bieden een grondige scan, speciaal voor bedrijven vanaf 100 medewerkers. U ontvangt een concreet actie- en verbeterplan om direct zelf, of met hulp van een IT’er via The Future Group, aan de slag te gaan.”

Fun & Social

Bij elkaar komen met gelijkgestemden is belangrijk, maar vooral ook leuk. Vrijwel iedere maand staat er een topic op de agenda. Het zij in een maatschapmeeting, tijdens een webinar of bij een andere (social) event. Gewoon om lol te maken met elkaar, of om nieuwe onderwerpen op basis van de techradar eigen te maken. Alles met het oog op security in ieder geval. Van SOC tot business vraagstukken, met (0.0) bier en bitterballen.

Netwerk & Opdrachten

TFG is 350 IT professionals groot en daarmee hebben we een ongekend netwerk. Als we echter meer willen met Security dan zijn daar de professionals binnen de maatschap voor. Zo kunnen we met elkaar een breder security vraagstuk oppakken bij de klant. Maar ook eenvoudig kennis uitwisselen over de maatschappen heen. Wel zo fijn als je aan je kennis wilt blijven werken en niet altijd de tijd heb om zelf alle nieuwtjes uit te zoeken. Iedereen zit in de app en is met een druk op de knop te bellen.

Ondersteuning Sales & Admin

Samen ondernemen met ons, opent in een keer de deuren naar gave opdrachten voor topbedrijven. Denk aan een CISO rol bij de Nationale Politie, Data Protection Officer bij de Nationale Nederlanden of SOC Specialist bij het RIVM. Terwijl jij werkt aan je huidige opdracht, zijn wij bezig met het vinden van je volgende klus. Ook vanuit het netwerk van onze ondernemers komen toffe rollen voorbij, waarbij je samen kunt optrekken! Wij nemen voor jou alle administratie uit handen. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor gedegen contracten, versturen we facturen aan jouw opdrachtgevers en bewaken of die ook op tijd worden betaald. Zo kan jij doen bij de klant waar jij goed in bent.

Academy & E-Learning

Ieder jaar maken wij een techradar. Gezamenlijk brengen we de ontwikkelingen in de securitymarkt in kaart. Wat gaat eruit, welk onderwerp of tool is upcoming en wat zien we doorontwikkelen. Deze radar gebruiken we als rode draad door onze trainingen, webinars en in onze e-learning. TFG maakt het voor ons ook mogelijk om middel Udemy nieuwe topics eigen te maken of trainingen zelf naar de markt te brengen.

Maak kennis met de maten

‘Diverse specialisaties maken het dynamisch in de maatschap Security, van technisch tot programma niveau.’

Lees hier het volledige verhaal van Taco de Haan:

Taco de Haan, Security Architect/Security Engineer, bekijk LinkedIn profiel

‘Het beste van twee werelden: zelfstandig zijn en toch een team van Security specialisten om mee te sparren.’

Dennis Zandvliet, Security Officer, bekijk LinkedIn profiel

‘De vrijheid om te ondernemen, interessante opdrachten te zoeken en de hulp van verschillende ervaren experts binnen onze maatschap én daarbuiten om je daarbij te helpen. Het administratieve geneuzel wordt je uit handen genomen.’

Lees hier het volledige verhaal van Jeroen Overeem:

Jeroen Overeem, Cyber Security Professional, bekijk LinkedIn profiel

‘Zelfstandig met collega’s.’

Peter Kunkeler, SOC Specialist

‘Ruimte voor gezellige (in)formele bijeenkomsten met vakgenoten, een prettige sfeer en altijd interessante onderwerpen om met elkaar te bespreken!’

Lees hier het volledige verhaal van Michael Pols:

Michael Pols, Interim Security Officer

‘Samenwerken op de inhoud, governance, risk en compliance en gezelligheid met elkaar binnen een leuke groep professionals.’

Ernst-Jan Zwijnenberg, Interim (Chief) Information Security/Privacy Officer, bekijk LinkedIn profiel

‘De combinatie van zelf bepalen wat ik doe en hoe ik het aanpak en samenwerken in opdrachten met enkele collega’s uit de maatschap spreekt me enorm aan. Zo werk ik nu samen met twee maten uit TFG Security aan één adviesopdracht en geven we met een aantal andere maten een collegereeks over cybersecurity en privacy… en bij mijn andere opdrachten doe ik het lekker zelf. Voor mij ideaal en ik kan het iedereen aanraden!’

Marc van Eerd, Information Security and Privacy Consultant, bekijk LinkedIn profiel

“Ik heb nu de leukste & beste baas ooit”

Categorie: Information – & Cybersecurity
Tags: Security
Auteur: Tispha Barbier
Datum: 26 september

Jeroen Overeem, Information – en Cybersecurity professional, heeft een communicatie achtergrond en meerdere jaren voor diverse consultancy organisaties gewerkt op het snijvlak van business en IT. Voordat hij ging ondernemen zat hij in loondienst bij een klant, waar hij toevallig via het netwerk van TFG bij terecht was gekomen.

Jeroen zou in het coronajaar gaan beginnen als ondernemer bij TFG en daar heeft hij totaal geen spijt van!

Kennisdeling

Technology radar

Met behulp van de Technology Radar brengen we overzichtelijk in kaart welke nieuwe en bestaande technologieën, tools en werkwijzen het meest kansrijk zijn om de business en/of organisatie te verbeteren. Dat helpt om buzz van daadwerkelijke innovatie, en experiment van productierijp te onderscheiden.

Security als sexy topic op de werkvloer?

Michael Pols en Ernst-Jan Zwijnenberg gaven op 15 april 2021 een sessie over het aantrekkelijk presenteren van de Security discipline binnen een organisatie. Deze sessie gaat over het interessant en prikkelend maken van informatiebeveiliging en privacy zodat organisaties in gaan zien hoe een goede relatie met deze onderwerpen de kwaliteit van de business kan verbeteren.

Post hbo Informatiebeveiliging

Binnen de maatschap Security hebben wij de beste experts in huis. Dit heeft er tot geleid dat de NOVI in samenwerking met de ondernemers van de maatschap Security de opleiding Informatiebeveiliging hebben opgericht. De opleiding leidt je op tot een tactisch/strategisch professional die breed inzicht heeft in de problematiek van Security Business Risks & Solutions. In maart 2022 start de eerste klas, klik hier om verder te lezen of je in te schrijven!

In het curriculum 2020/2021 faciliteerde de HAN de opleiding Informatiebeveiliging, bekijk voor de verhalen van de afstudeerders de onderstaande video!

Welke opdrachtgevers hebben we in deze maatschap?

Benieuwd naar een ervaring bij een van deze opdrachtgevers?

Geloof jij ook dat Security niet saai is maar juist sexy?

Wij komen graag met je in contact!