MAATSCHAP

Testdynamics

TESTSPECIALISTEN

ONZE ROLLEN EN SPECIALISMEN

De maatschap TestDynamics bestaat uit een groot aantal testspecialisten die ondersteuning en advies bieden op het gebied van Testproces analyse & improvement, Quality Assurance, Reviews & Quickscans, Testengineering, Testmanagement, Testautomatisering, Performance testing en analyse.

Agile Partners

DE ROLLEN

Testanalist
Testengineer
Testcoordinator
Testmanager
Testautomatiseerder
QA consultant

Agile Partners

DE TECHNIEKEN

Kenmerkend voor de maatschap TestDynamics is haar maatwerk en oplossingsgerichtheid, maar ook het gebruik en de beheersing van aantoonbaar werkende tools en technieken. Centraal staat steeds de besparing die onze klant realiseert door te investeren in kwaliteit aan de hand van testen.
Binnen TFG is alle benodigde kennis (certificeringen) en ervaring voorhanden (TMap, ISTQB, Testtooling, Testautomatisering) om uw testprojecten efficiënt en effectief te ondersteunen.

Agile Partners

DE VOORDELEN

(Sales) netwerk binnen The Future Group
Kennisdeling binnen de maatschap en het netwerk
Sociale connectie

TECHNOLOGY RADAR

Met behulp van de Technology Radar brengen we overzichtelijk in kaart welke nieuwe en bestaande technologieën, tools en werkwijzen het meest kansrijk zijn om de business en/of organisatie te verbeteren. Dat helpt om buzz van daadwerkelijke innovatie, en experiment van productierijp te onderscheiden.

De verschillende technologieën worden in de radar op twee manieren gecategoriseerd: in kwadranten en in ringen. De kwadranten representeren verschillende soorten van technologie. De ringen geven de fase in de adaptie levenscyclus weer.

De radar heeft vier ringen:

On hold: met deze categorie bedoelen we technologie die we niet (meer) willen inzetten. Dit kunnen nieuwe technologieën zijn die nog onvoldoende zijn bewezen of technologieën waar we afscheid van gaan nemen. Dit wordt alleen nog ingezet als er een hele goede reden voor is.

Assess: onderwerpen om te onderzoeken, maar worden nog niet ingezet voor opdrachtgevers.

Trial: deze onderwerpen kunnen worden ingezet in pilot-projecten om ervaring op te doen.

Adopt: technologie die wordt ingezet voor opdrachtgevers, omdat deze zijn waarde heeft bewezen.

Tech Radar Test Dynamics
Bekijk de PDF

TESTDYNAMICS

Welke klanten hebben we in deze maatschap?

24

NOV

“TFG BIEDT HET SOCIALE ASPECT ÉN IK KAN MIJZELF ONTWIKKELEN MET TFG ACADEMY”

Categorie: Information – & Cybersecurity    Tags: Testdynamics  Auteur: Joost van der Meulen

Tayfun Orhan is sinds 2020 aangesloten bij The Future Group en maat bij TestDynamics. Hij ging de testwereld in en zit nu op een klus bij de Belastingdienst als Testanalyst. In zijn loopbaan kende hij veel vormen van ondernemen, waar het de ene keer weinig met ondernemen te maken had en de andere keer toch te zelfstandig was. Tayfun werkte tien jaar in de detachering, vervolgde zijn carrière in een midlance constructie voor vier jaar, ging volledig zelfstandig en onderneemt nu met The Future Group.

Lees meer

DE ONDERNEMERS VAN DEZE MAATSCHAP

Ontmoet de mensen achter de maatschap

Sander Loeff

Daniël Teke

Alex van der Harst

Martijn Kersten

Henk Jan Tonkes

Farley Samson