THE FUTURE GROUP ZUID

OVER ONS

The Future Group Zuid

Al 20 jaar lang is The Future Group een begrip bij ondernemers in de IT. Lange tijd is daarbij de focus succesvol geweest op de IT business in de Randstad.
In de loop der tijd zijn er echter veel opdrachtgevers in Zuid Nederland bij gekomen en hebben ook veel van onze maten hun woonplaats in Zuid Nederland.
Daarom is begin dit jaar besloten van de 2e economie van Nederland een serieuze zaak te maken en met focus te bouwen aan een nieuw entiteit. Daarom zijn Herman Ursinus (Tel: 06 28 61 98 68) en Lorraine Daamen (Tel: 06 15 94 37 27) gestart met hun activiteiten in Zuid Nederland om dit te realiseren.

Inmiddels zijn er al 3 maatschappen actief in Zuid Nederland: Trending Technologies Zuid, Test Dynamics Zuid en MISAP.

We zien dat in Zuid Nederland met name op het gebied van Industrie en IT enorme kansen liggen. Sinds 1 september 2020 is ons nieuwe kantoor in Den Bosch geopend. Wij zijn er van overtuigd dat we met deze regionale focus ons netwerk verder kunnen versterken op het gebied van kennis en commercie.

Ons adres is:

De Gruyterfabriek
Gebouw F, Kamer 4221 (1e etage)
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Maatschappen

The Future Group Zuid

Maatschap

Trending Technologies Zuid

Maatschap Trending Technologies Regio Zuid is een spin-off van de maatschap Trending Technogies. Deze maatschap wordt gevormd door IT professionals die in Zuid Nederland wonen en willen werken. Het netwerk van deze maatschap is daar dan het sterkst.

Bekijk maatschap

Maatschap

Testdynamics zuid

De maatschap TestDynamics Zuid bestaat uit een aantal testspecialisten die ondersteuning en advies bieden op het gebied van Testproces analyse & improvement, Quality Assurance, Reviews & Quickscans, Testengineering, Testmanagement, Testautomatisering en Testanalyse

Bekijk maatschap

Maatschap

MISAP

Maatschap MiSAP is een groep ondernemers (maten) die haar klanten adviseert over alles wat met SAP te maken heeft. SAP staat voor Systemen, Applicaties en Producten in gegevensverwerking. Bedrijven gebruiken informatiesystemen en databases die ze koppelen aan hun bedrijfsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan inkoop, bevoorrading, opslag, verkoop en facturatie.

Bekijk maatschap

Meer informatie over ons?

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT!

Join us