THE FUTURE GROUP ZUID

OVER ONS

The Future Group Zuid

Al 20 jaar lang is The Future Group een begrip bij ondernemers in de IT. Lange tijd is daarbij de focus succesvol geweest op de IT business in de Randstad.
In de loop der tijd zijn er echter veel opdrachtgevers in Zuid Nederland bij gekomen en hebben ook veel van onze maten hun woonplaats in Zuid Nederland.
Daarom is begin dit jaar besloten van de 2e economie van Nederland een serieuze zaak te maken en met focus te bouwen aan een nieuw entiteit. Daarom zijn Herman Ursinus (Tel: 06 28 61 98 68) en Lorraine Daamen (Tel: 06 15 94 37 27) gestart met hun activiteiten in Zuid Nederland om dit te realiseren.

Inmiddels zijn er al 3 maatschappen actief in Zuid Nederland: Trending Technologies Zuid, Test Dynamics Zuid en MISAP.

We zien dat in Zuid Nederland met name op het gebied van Industrie en IT enorme kansen liggen. Sinds 1 september 2020 is ons nieuwe kantoor in Den Bosch geopend. Wij zijn er van overtuigd dat we met deze regionale focus ons netwerk verder kunnen versterken op het gebied van kennis en commercie.

Ons adres is:

De Gruyterfabriek
Gebouw F, Kamer 4221 (1e etage)
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

The Future Group Zuid

Maatschappen

The Future Group Zuid

Maatschap

Trending Technologies Zuid

Maatschap Trending Technologies Regio Zuid is een spin-off van de maatschap Trending Technogies. Deze maatschap wordt gevormd door IT professionals die in Zuid Nederland wonen en willen werken. Het netwerk van deze maatschap is daar dan het sterkst.