Independent Together

Sluit je aan bij The Future Group

Met de back-up van 400 onafhankelijke IT-professionals is een oplossing zo gezien en een antwoord nooit ver weg. Dat is de kracht van ons hechte collectief! 

Sluit je aan bij The Future Group! Een ‘slimme zwerm’ waar de wens om onafhankelijk te zijn èn het geloof dat je samen sterker staat prima samengaan.  

Voor IT-professionals

Wil jij zelfstandig ondernemen? Maar wil je dit niet alleen doen? Sluit je dan aan bij The Future Group. De IT dienstverlener die het anders doet. Bij ons ben je als IT professional onafhankelijk en trek je samen op. Met de back-up van 400 It professionals en de ondersteuning van TFG, kan jij je focussen op de dingen waar jij goed bent. Je wisselt voortdurend kennis en kansen uit. Zo kan jij elke IT uitdaging aan.

Voor opdrachtgevers

Ben jij op zoek naar echt onafhankelijk advies van een ervaren IT professional? Schakel dan The Future Group in. De IT dienstverlener die het anders doet. Bij ons krijg je toegang tot een krachtig netwerk van 400 experts die elke IT-uitdaging aankunnen. Dankzij onze ballotage ben je verzekerd van topkwaliteit. TFG regelt alles op het gebied van contracten en facturatie.

Ontdek ons verhaal

Samen een (digitaal) kopje koffie drinken?

Heb je vragen en/of opmerkingen over ons collectief of één van onze diensten? Of maak je graag kennis met ons onder het genot van een heerlijk kopje koffie? Via onderstaand formulier kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.