BE PART OF IT

ONDERNEMEN IN IT

HEB JIJ AMBITIES ALS ZZP’ER IN IT?

KOM SAMEN ONDERNEMEN BIJ THE FUTURE GROUP

Ben jij IT professional en denk je eraan om voor jezelf te beginnen? De vrijheid om zelf je projecten uit te zoeken, je eigen werktijden te bepalen, geen baas en geen beoordelingsgesprekken meer, en nog meer verdienen ook. Wie wil dat niet?

Maar hoe pak je dat aan? Hoe krijg je voldoende opdrachten? Hoe doe je de administratie? Hoe zorg je dat je aan de steeds veranderende wetgeving voldoet? Met wie ga je sparren als je met een moeilijke klus bezig bent? Hoe zorg je ervoor dat je ook als eigen baas blijft investeren in je eigen kennisontwikkeling?

Dan is The Future Group iets voor jou.

Onze toegevoegde waarde voor jou

De 4 Pijlers van The Future Group

SALES NETWERK

Samen ondernemen met ons, opent in een keer de deuren naar gave opdrachten voor topbedrijven. Terwijl jij werkt aan je huidige opdracht, zijn wij bezig met het vinden van je volgende opdracht.

SOCIALE CONNECTIE

Hoe fijn is het als je weet dat er altijd een plek is waar je kunt aanschuiven om te werken, antwoorden op allerlei soorten vragen te krijgen of om anderen te ontmoeten. Dat is samen ondernemen.

KENNIS GEDREVEN

Professionals die jou inspireren in je ontwikkeling en bezig zijn met mooie opdrachten. Elkaars ontwikkeling en expertise versterken. Samen creƫren we toegevoegde waarde voor de klanten.

ADMINISTRATIE

Wij nemen voor jou alle administratie uit handen. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor gedegen contracten, versturen we facturen aan jouw opdrachtgevers en bewaken of die ook op tijd worden betaald.

Wat is het financiƫle plaatje?

Je wil er natuurlijk op vooruit gaan

Het grootste voordeel wanneer je je aansluit bij The Future Group is dat je er niet alleen voor staat. Maar je wilt er financieel natuurlijk ook op vooruit gaan. Bij The Future Group verdien je meer dan in loondienst en meer dan dat je een midlance contract hebt. Je bent immers ondernemer en risico moet worden beloond.

Wil jij voor jezelf uitrekenen wat je kunt verdienen als zelfstandig IT Professional?

Open de ZZP-Calculator