BE PART OF IT

ONDERNEMEN IN IT

HEB JIJ AMBITIES ALS ZZP’ER IN IT?

KOM SAMEN ONDERNEMEN BIJ THE FUTURE GROUP

Ben jij IT professional en denk je eraan om voor jezelf te beginnen? De vrijheid om zelf je projecten uit te zoeken, je eigen werktijden te bepalen, geen baas en geen beoordelingsgesprekken meer, en nog meer verdienen ook. Wie wil dat niet?

Maar hoe pak je dat aan? Hoe krijg je voldoende opdrachten? Hoe doe je de administratie? Hoe zorg je dat je aan de steeds veranderende wetgeving voldoet? Met wie ga je sparren als je met een moeilijke klus bezig bent? Hoe zorg je ervoor dat je ook als eigen baas blijft investeren in je eigen kennisontwikkeling?

Dan is The Future Group iets voor jou.

Onze toegevoegde waarde voor jou

De 4 Pijlers van The Future Group

SALES NETWERK

Samen ondernemen met ons, opent in een keer de deuren naar gave opdrachten voor topbedrijven. Terwijl jij werkt aan je huidige opdracht, zijn wij bezig met het vinden van je volgende opdracht.

SOCIALE CONNECTIE

Hoe fijn is het als je weet dat er altijd een plek is waar je kunt aanschuiven om te werken, antwoorden op allerlei soorten vragen te krijgen of om anderen te ontmoeten. Dat is samen ondernemen.

KENNIS GEDREVEN

Professionals die jou inspireren in je ontwikkeling en bezig zijn met mooie opdrachten. Elkaars ontwikkeling en expertise versterken. Samen creëren we toegevoegde waarde voor de klanten.

ADMINISTRATIE

Wij nemen voor jou alle administratie uit handen. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor gedegen contracten, versturen we facturen aan jouw opdrachtgevers en bewaken of die ook op tijd worden betaald.

Wat is het financiële plaatje?

Je wil er natuurlijk op vooruit gaan

Het grootste voordeel wanneer je je aansluit bij The Future Group is dat je er niet alleen voor staat. Maar je wilt er financieel natuurlijk ook op vooruit gaan. Bij The Future Group verdien je meer dan in loondienst en meer dan dat je een midlance contract hebt. Je bent immers ondernemer en risico moet worden beloond.

Wil jij voor jezelf uitrekenen wat je kunt verdienen als zelfstandig IT Professional?

Open de ZZP-Calculator

Ontdek de voordelen

  • Samen ondernemen betekent dat je er niet alleen voor staat.
  • We helpen je met het vinden van een geschikte opdracht.
  • We organiseren meer dan 150 events per jaar, op het gebied van fun, sociale connectie en kennis.
  • We nemen je veel administratieve zorgen uit handen.
  • We houden je op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

DEZE ONDERNEMERS GINGEN JOU VOOR

SAMEN TILLEN WE ELKAAR NAAR EEN HOGER NIVEAU

Eigen baas zijn en tegelijkertijd een thuisbasis hebben waar kennis, netwerk, opdrachten en kosten worden gedeeld.
Al ruim 400 IT professionals gingen jou voor en zijn onderdeel van onze community.
We helpen elkaar succesvol te zijn!

Join us!

HOE GAAN WE SAMENWERKEN?

IN VIJF STAPPEN TREED JE TOE TOT THE FUTURE GROUP

Zoek jij ondersteuning en wil je samen ondernemen en werken aan uitdagende freelance opdrachten? Sluit je dan aan bij een van onze maatschappen. Als onderdeel van The Future Group ben je ‘one of a few’; lid van een groep die tot de besten in hun vakgebied behoren. Durf jij de 5 stappen van ons selectieproces aan? Zet de eerste stap en kom kennismaken! Dan vertellen wij jou hoe je leven bij The Future Group er straks uitziet.

TFG structuur
Meer weten over ons selectieproces?

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

WIJ KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT!

Join us