Security = Sexy!

Sluit jij je bij ons aan?

Wij maken Security sexy.

Nederland is een kenniseconomie. We worden steeds digitaler en daardoor steeds afhankelijker van betrouwbare systemen en gegevens. Wij helpen bedrijven om hun bedrijfsvoering, data én de persoonsgegevens van medewerkers en klanten te beschermen. Wij zorgen voor de juiste informatie, voor de juiste persoon beschikbaar, op het juiste moment.

Voor sommigen lijken dit misschien saaie topics, maar dat vinden wij allerminst. Wij zorgen ervoor dat security sexy is en zo zou het veel vaker aangepakt mogen worden!

Kom met ons in contact

 

FUN & SOCIAL

 

NETWERK & OPDRACHTEN

 

SALES & ADMIN

 

ACADEMY & E-LEARNING

Fun & Social

Bij elkaar komen met gelijkgestemden is belangrijk, maar vooral ook leuk. Vrijwel iedere maand staat er een topic op de agenda. Het zij in een maatschapmeeting, tijdens een webinar of bij een andere (social) event. Gewoon om lol te maken met elkaar, of om nieuwe onderwerpen op basis van de techradar eigen te maken. Alles met het oog op security in ieder geval. Van SOC tot business vraagstukken, met (0.0) bier en bitterballen.

Netwerk & Opdrachten

TFG is 350 IT professionals groot en daarmee hebben we een ongekend netwerk. Als we echter meer willen met Security dan zijn daar de professionals binnen de maatschap voor. Zo kunnen we met elkaar een breder security vraagstuk oppakken bij de klant. Maar ook eenvoudig kennis uitwisselen over de maatschappen heen. Wel zo fijn als je aan je kennis wilt blijven werken en niet altijd de tijd heb om zelf alle nieuwtjes uit te zoeken. Iedereen zit in de app en is met een druk op de knop te bellen.

Bekijk opdrachtgevers

Ondersteuning Sales & Admin

Samen ondernemen met ons, opent in een keer de deuren naar gave opdrachten voor topbedrijven. Denk aan een CISO rol bij de Nationale Politie, Data Protection Officer bij de Nationale Nederlanden of SOC Specialist bij het RIVM. Terwijl jij werkt aan je huidige opdracht, zijn wij bezig met het vinden van je volgende klus. Ook vanuit het netwerk van onze ondernemers komen toffe rollen voorbij, waarbij je samen kunt optrekken! Wij nemen voor jou alle administratie uit handen. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor gedegen contracten, versturen we facturen aan jouw opdrachtgevers en bewaken of die ook op tijd worden betaald. Zo kan jij doen bij de klant waar jij goed in bent.

Lees verder

Academy & E-Learning

Ieder jaar maken wij een techradar. Gezamenlijk brengen we de ontwikkelingen in de securitymarkt in kaart. Wat gaat eruit, welk onderwerp of tool is upcoming en wat zien we doorontwikkelen. Deze radar gebruiken we als rode draad door onze trainingen, webinars en in onze e-learning. TFG maakt het voor ons ook mogelijk om middel Udemy nieuwe topics eigen te maken of trainingen zelf naar de markt te brengen.

TFG Academy

‘Diverse specialisaties maken het dynamisch in de maatschap Security, van technisch tot programma niveau’

Lees hier het volledige verhaal van Taco de Haan:

Taco de Haan, Security Architect/Security Engineer, bekijk LinkedIn profiel
Dennis Zandvliet

‘Het beste van twee werelden: zelfstandig zijn en toch een team van Security specialisten om mee te sparren.’

Dennis Zandvliet, Security Officer, bekijk LinkedIn profiel

‘De vrijheid om te ondernemen, interessante opdrachten te zoeken en de hulp van verschillende ervaren experts binnen onze maatschap én daarbuiten om je daarbij te helpen. Het administratieve geneuzel wordt je uit handen genomen.’

Jeroen Overeem, Cyber Security Professional, bekijk LinkedIn profiel

‘De perfecte combinatie van ‘het-eigen-baas-gevoel’ en het werken voor mooie en diverse opdrachtgevers, met daarbij een netwerk van maten die altijd bereikbaar zijn voor een inhoudelijke discussie, hulpvraag én gezelligheid.’

Mike Onderdelinden, Security Consultant, bekijk LinkedIn profiel
Peter Kunkeler

‘Zelfstandig met collega’s.’

Peter Kunkeler, SOC Specialist, bekijk LinkedIn profiel

‘Ruimte voor gezellige (in)formele bijeenkomsten met vakgenoten, een prettige sfeer en altijd interessante onderwerpen om met elkaar te bespreken!’

Lees hier het volledige verhaal van Michael Pols:

Michael Pols, Interim Security Officer, bekijk LinkedIn profiel

‘Zelfstandig, maar niet alleen.’

Arnoud Tijssen, Cloud Security Specialist, bekijk LinkedIn profiel

‘Samenwerken op de inhoud, governance, risk en compliance en gezelligheid met elkaar binnen een leuke groep professionals’

Ernst-Jan Zwijnenberg, Interim (Chief) Information Security/Privacy Officer, bekijk LinkedIn profiel

TECHNOLOGY RADAR

Met behulp van de Technology Radar brengen we overzichtelijk in kaart welke nieuwe en bestaande technologieën, tools en werkwijzen het meest kansrijk zijn om de business en/of organisatie te verbeteren. Dat helpt om buzz van daadwerkelijke innovatie, en experiment van productierijp te onderscheiden.

Tech radar security

SECURITY ALS SEXY TOPIC OP DE WERKVLOER?

Michael Pols en Ernst-Jan Zwijnenberg gaven op 15 april 2021 een sessie over het aantrekkelijk presenteren van de Security discipline binnen een organisatie. Deze sessie gaat over het interessant en prikkelend maken van informatiebeveiliging en privacy zodat organisaties in gaan zien hoe een goede relatie met deze onderwerpen de kwaliteit van de business kan verbeteren.

Meer lezen

HAN opleiding informatiebeveiliging

Binnen de maatschap Security hebben wij de beste experts in huis. Dit heeft er tot geleid dat de HAN in samenwerking met de ondernemers van de maatschap Security de opleiding Informatiebeveiliging oprichtten. De opleiding leidt je op tot een tactisch/strategisch professional die breed inzicht heeft in de problematiek van Security Business Risks & Solutions.

Ben je geïnteresseerd in deze opleiding? Schrijf je dan direct in op de website van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN):