Be Proud Be You!

De 5 principes van Burning Man

De 5 principes dienen als richtlijnen voor het Burning Man (BM) evenement. Ze zijn niet gemaakt als een dictaat van hoe mensen zouden moeten zijn en handelen, maar als een weerspiegeling van de cultuur van de gemeenschap zoals deze zich organisch heeft ontwikkeld. Officieel zijn het er tien, maar we hebben deze teruggebracht naar vijf. Graag maken wij ook een vertaling richting TFG & Friends en wat je kan verwachten op 11 juni.

Meld je hier aan

Je mag er zijn, wees trots op jezelf!

Je mag er zijn, wees trots op jezelf!

In de geest van Burning Man mag iedereen mee doen. Iedereen is welkom en iedereen mag zijn. Omarm de vreemdeling, wees welkom en trots op wie je bent… je mag dit uitdragen, letterlijk in je kleding.

Wees goed voor elkaar en je omgeving!

Wees goed voor elkaar en je omgeving!

Hand in hand met, zijn wie je bent en trots op jezelf, wordt er tijdens Burning Man niet geoordeeld over elkaar. Wees lief voor elkaar en je omgeving. Geef de wereld door en denk aan je footprint. Beloon hen die daar recht op hebben en laat je omgeving beter achter dan dat je haar vond.

Delen is lief

Delen is lief

Tijdens Burning Man viert de ruilhandel hoogtij. Binnen het netwerk van The Future Group worden kennis en kansen met elkaar gedeeld. Helpt men elkaar verder. Geef elkaar feedback om te verbeteren en help elkaar om niet alleen vandaag maar ook in de toekomst relevant te zijn.

Laat het verleden achter je en kijk naar de toekomst

Laat het verleden achter je en kijk naar de toekomst

Het verleden kunnen we niet veranderen. Na een paar rotjaren is het fijn om negatieve dingen achter ons te laten en hoopvol naar de toekomst te kijken. Tijdens TFG & Friends kan je, naar goed Burning Man gebruik, jouw klaagje doen op de wand of een wens achterlaten voor de toekomst.

Vier het leven, samen!

Vier het leven, samen!

Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Tijdens TFG & Friends willen we iedereen bedanken voor haar bijdrage aan het ondernemerschap in de community. Neem je steun en toeverlaat mee om te vieren dat we samen ondernemen. Laten we samen, ouderwets, het leven vieren op 11 juni aanstaande. En hoe kunnen we dat beter doen dan samen ons uit te dossen, de handen in de lucht te steken en een kreet van plezier/zang te uiten.

DEEL DIT BERICHT IN JE NETWERK:

MEER LEZEN?

Bekijk hier alle blogs.

Alle blogs