“Dan hoor je het ook eens van iemand anders!”

“Dan hoor je het ook eens van iemand anders!” Ik hoor het haar nog zo zeggen, terwijl ze er triomfantelijk bij keek om zo haar bijdehante zoon de les te lezen. Inmiddels ben ik flink wat ouder en, zowaar, wijzer. Dat je het van iemand anders hoort kan ook positief uitpakken, weet ik inmiddels. Bijvoorbeeld omdat je het zelf nog niet wist of omdat je de benodigde competenties niet aan boord hebt. Dat wat je hoort kan tot nieuwe inzichten leiden of zelfs tot paradigma wissels.

Ik denk dat we dat allemaal wel eens hebben, dat je jezelf afvraagt: hoe zal ik dit nou eens aanpakken… Dat je voor complex lijkende problemen wellicht een eenvoudige oplossing kan hebben, moet je soms gewoon eens van een ander horen. Of soms ook iemand laten doen.

Laatst had ik een soort van sparring overleg met een oud collega. Hij werkt in een omgeving waar ze Agile werken en ouderwets projectmanagement doen. De vraag waar hij mee zat was: hoe verenig je projectmanagement met Agile werken? Na wat heen en weer soebatten, gelardeerd met enkele van mijn voorbeelden uit de praktijk, verliet weer een tevreden klant het pand. Dat zijn van die dingen waar je allebei blij van wordt.

Heb jij dat ook? Dat je af en toe wel eens met iemand zou willen sparren of simpelweg gewoon eens iemand anders nodig hebt?

In onze maatschap Agile Partners lopen een aantal coaches rond die graag eens luisteren. Wie weet, is ons concept van Coaching on Demand precies dat wat jij nodig hebt en hoor je het ook eens van een ander.

Benieuwd wat de Agile coaches voor jou kunnen betekenen?

  • Max. bestandsgrootte: 300 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jeff Kok

Wij hebben 8 verschillende experts in huis die je kunnen ondersteunen en coachen om op jouw manier impact te maken op een organisatorisch probleem. Neem contact op voor coaching on-demand en een van onze coaches helpt je graag verder!

Kom met ons in contact!

Jeff Kok, Agile Partners

DEEL DIT BERICHT IN JE NETWERK:

MEER LEZEN?

Bekijk hier alle blogs.

Alle blogs