GROOTSTE ONLINE DINER VAN NEDERLAND

Op 10 december organiseert The Future Group het grootste online diner van Nederland. Ruim 800 mensen gaan dan live, onder leiding van de bekende horeca ondernemer Herman den Blijker van restaurant Goud, thuis een driegangen diner koken.

De deelnemers van het online diner zijn de IT-ondernemers en medewerkers van The Future Group (TFG). TFG is de grootste community van IT ondernemers in Nederland. Al sinds de uitbraak van de corona crisis is TFG op zoek naar innovatieve oplossingen om contact te blijven houden met haar aangesloten professionals en personeelsleden. Arno Commandeur, Algemeen directeur van The Future Group; “de coronacrisis is afgelopen jaar een enorme stimulans geweest voor onze innovatie en digitalisering. Onze bijeenkomsten gaan momenteel voor 90% Online. Grote uitdaging zit hem nu in het organiseren van een online evenement waarin juist ook sfeer en gezelligheid het hoofddoel is. Daarom hebben we contact gezocht met Herman den Blijker”

Traditiegetrouw organiseert TFG aan het eind van het jaar een groot diner voor al haar professionals. Omdat dit door corona dit jaar niet mogelijk is heeft men contact gezocht met Herman den Blijker,TV-persoonlijkheid, horeca-ondernemer en eigenaar van restaurant Goud. Ook Herman is in deze tijd op zoek naar innovatieve oplossingen om klanten te kunnen blijven bedienen. Zo beschikt Goud inmiddels over hoge kwaliteit maaltijdboxen die klanten kunnen afhalen en met behulp van het Youtube kanaal van Goud zelf thuis kunnen worden klaar gemaakt. Herman den Blijker; “Corona heeft ons ‘out of the box’ doen denken. Om iedereen toch te kunnen laten genieten van een avondje GOUD is dit de oplossing om zonder restricties en Coronaproof lunches/diners te verzorgen. Wij bieden alle ingrediënten van goed eten tot een goede streaming wat natuurlijk een mooi alternatief is voor bedrijven in de feestmaanden. Kortom; The Future Kitchen!”

GROOTSTE ONLINE DINER VAN NEDERLAND

The Future Group en Goud hebben de handen ineen geslagen en gaan het door TFG gewenste online diner inzetten met het concept van den Blijker op een schaal die nog nooit vertoond is. De ruim 800 deelnemers krijgen de dag voor het diner een box met ingrediënten toegestuurd. Op 10 december gaan ze elkaar de keuken in. Hun eigen keuken welteverstaan. De heren Commandeur en Zomers, directie van The Future Group, doen de aftrap van de kooksessie waarna Herman den Blijker het stokje overneemt en de deelnemers instrueert om een driegangendiner te koken. Dat gebeurt ‘live’ waarbij ook overgeschakeld wordt naar de deelnemers thuis.

Noot voor de redactie

Voor vragen of beeldmateriaal; bel Sandra Dziubinska: 06 – 12173505 of mail sandra.dziubinska@the-future-group.com.
Voor de pers is het donderdag mogelijk live bij het evenement aanwezig te zijn.

GRATIS
KENNISSESSIES

Ontdek in 3 uur hoe jij kan ondernemen als IT'er!

Download nu
GROOTSTE ONLINE DINER VAN NEDERLAND
Het evenement bekijken

DEEL DIT BERICHT IN JE NETWERK:

MEER LEZEN?

Bekijk hier alle blogs.

Alle blogs