Patrick Barbier aangesteld als COO bij The Future Group

Per 10 juni 2023 is Patrick Barbier benoemd tot Chief Operating Officer (COO) bij The Future Group. Hij vult hiermee een nieuwe positie in de directie van The Future Group.

Barbier is al vanaf 2017 werkzaam bij The Future Group, de afgelopen 3 jaar als Managing Director bij The Future Partners, één van de labels van The Future Group. Daarvoor was hij Manager Maatschapmanagement bij TFG. Voordat Barbier bij TFG startte was hij Manager Sales en Marketing bij RAM Infotechnology.

In zijn nieuwe rol als COO zal Barbier nauw samenwerken met CEO Jasper van Orden, CFO Eric Vierboom en het managementteam van TFG om de strategie van het bedrijf richting te geven. Barbier wordt verantwoordelijk voor de commerciële operatie, maatschap management en sales.

Jasper van Orden, CEO van The Future Group: “Barbier heeft een mooie track record binnen The Future Group. Onder leiding van Barbier is The Future Partners als label stevig in de markt gezet en is het fors gegroeid. Zijn ervaring binnen The Future Group en de IT-branche, zullen TFG helpen om het bedrijf naar de volgende fase te brengen”.

Jasper van Orden

Patrick Barbier: “De afgelopen jaren heb ik met veel plezier gewerkt aan ons label The Future Partners. Een uniek IT-ondernemersprogramma voor startende zelfstandig professionals in Nederland staat op de kaart en daar ben ik enorm trots op. Ik kijk er naar uit om mijn kennis en energie weer breder in te gaan zetten voor de The Future Group. Ik kan niet wachten om samen met onze ondernemers en interne collega’s onze community verder uit te gaan bouwen”.

Klaar voor een volgende fase

TFG is de laatste jaren fors gegroeid. Om het groeiend aantal ondernemers en maatschappen maximaal te kunnen blijven faciliteren, heeft de organisatie de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Met Barbier is het directieteam nu compleet en kan verder gebouwd worden op het stevige fundament dat er staat.

Over The Future Group

The Future Group is het grootste IT-ondernemerscollectief van Nederland en is gevestigd in Zoetermeer. Het bedrijf is opgericht in 2000 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de IT-markt. The Future Group biedt het beste van twee werelden; enerzijds zijn de aangesloten ondernemers zelfstandig met alle vrijheden van dien, maar anderzijds staan zij er niet alleen voor. Zo delen zij onder andere kennis en sales met elkaar. Met 400 verbonden IT-ondernemers bedient The Future Group een breed scala aan klanten, van kleine ondernemingen tot overheidsinstellingen en multinationale ondernemingen. The Future Group maakt onderdeel uit van het portfolio van investeringsmaatschappij Standard Investment.

DEEL DIT BERICHT IN JE NETWERK:

MEER LEZEN?

Bekijk hier alle blogs.

Alle blogs