TFG & Friends hotel overnachting

Burners overnachting

Als je van ver komt dan wil je wellicht overnachten in de buurt, helemaal als je ook graag een drankje doet. Tijdens de vorige editie merkten we dat een hoop TFG’ers elkaar spontaan opzochten aangezien zij in hetzelfde hotel verbleven. En aangezien dit voor de meeste van ons weer een van de eerste feestjes is en zij er daardoor wellicht een uitje van willen maken, hebben we contact gezocht met een aantal hotels in de omgeving van de feestlocatie. En wel zo fijn, dan is het wat voordeliger voor de Burners van TFG & Friends 😉.

Op dit moment hebben wij een deal weten te maken met NH Hotel in Utrecht. Hier zijn voor ons collectief 30 kamers gereserveerd die je kunt boeken door te reserveren met vermelding van The Future Group. De kosten voor een tweepersoonskamer zijn €176,- inclusief BTW en ontbijt. Een top locatie mocht je na het feest nog een drankje willen doen in de stad 😉.

Daarnaast hebben wij een deal gemaakt met Van der Valk Hotel Breukelen. Hier kan je zelf een kamer boeken met 15% korting. Dit is een rustig gelegen hotel. Deze deal is op basis van beschikbaarheid, het advies is dan ook om binnen twee weken te reserveren via de speciale link hieronder.

Wij zullen contact zoeken met beide hotels om eventueel ook een (voordeligere) taxirit aan te kunnen bieden. Beide hotels bieden overigens een uitstekende verbinding voor de heenweg met de trein. Vanaf station Maarssen rijdt een pendelbus naar de locatie. Daarover zullen we direct communiceren met de mensen die reserveren in het hotel.

Voor vragen kan je terecht bij Sandra Dziubinska via; sandra.dziubinska@the-future-group.com of 06-12173505.

NH hotel Utrecht

Jaarbeursplein 24,
3521 AR Utrecht
Prijs €176,- tweepersoonskamer 1 nacht inclusief BTW en ontbijt
Reserveren via: https://www.nh-hotels.com/event/the-future-group-
Kamers beschikbaar t/m: 27 mei 2022

Van der Valk Hotel Breukelen

Stationsweg 91,
3621 LK Breukelen
Prijs: 15% korting op jouw reserving
Reserveren via: www.hotelbreukelen.nl/acties
Kortingscode: HBR-THEFUTURE
Kamers op basis van beschikbaarheid

DEEL DIT BERICHT IN JE NETWERK:

MEER LEZEN?

Bekijk hier alle blogs.

Alle blogs