The Future Group lanceert maatschap Product Ownership & Management

6 december 2021 – Zoetermeer – The Future Group verwelkomt haar drieëntwintigste maatschap, Product Ownership & Management. Daarmee onderschrijft het IT ondernemerscollectief het belang van deze rol voor de innovatie en economische groei in Nederland. De nieuwe maatschap is de landingsplaats voor (IT) specialisten die zich richten op waardevermeerdering van hun product/dienst en het maximaliseren van de klanttevredenheid.

“IT ondernemers zijn de motor van de innovatie en groei van onze kenniseconomie. Daarbij wordt de scheidingslijn tussen de technische rollen en de business steeds dunner. Product Owners en Product Managers zijn in hun rol cruciaal voor de groei van organisaties. Voorheen werd deze rol erbij gedaan, maar vandaag de dag acteren deze specialisten meer en meer als de (mini) CEO van de bedrijven met het bijbehorende mandaat. Met de lancering van deze nieuwe maatschap willen we het belang van deze rollen, onderschrijven.” Aldus Sandra van Kuijk, new business manager van The Future Group. Van Kuijk vervolgt; “We hebben de maatschap inhoudelijk gelanceerd met een inspirerend verhaal van KLM Health Services. Het is goed om te zien dat een voorloper op dit vlak als KLM Health Services hun customer first approach zo goed heeft doorgevoerd. Dat is een inspiratiebron voor vele andere organisaties. Door dit verhaal te delen willen we onze ondernemers en hun klanten inspireren. Daarnaast worden er ook valkuilen gedeeld zodat zij hun voordeel hiermee kunnen doen. Zo helpen we elkaar sneller leren, wat ook een voordeel is van samen ondernemen.”

“De maatschap heeft inmiddels tien aangesloten maten en de reacties zijn zeer positief. Aangezien ons ondernemerscollectief staat en valt met de kwaliteit van de mensen houden we vooral vast aan de ballotages. Zodat de ondernemers echt met elkaar het lerend vermogen kunnen vergroten en kunnen sparren op de topics in hun vakgebied. Nieuwe kennis en inzichten blijven daarbij altijd welkom. We zijn erg blij met alle positieve reacties en merken dat ook meer technische profielen bij ons de overstap beginnen te maken. Dat belooft veel goeds voor deze nieuwe maatschap.” Aldus Sandra van Kuijk over de huidige status van de maatschap.

Bekijk hier de aftermovie van de lancering

DEEL DIT BERICHT IN JE NETWERK:

MEER LEZEN?

Bekijk hier alle blogs.

Alle blogs