Agile tester

Grootste community van
IT ondernemers in Nederland

Bereken eenvoudig je uurtarief

Agile tester

Iets voor jou?

Regio: Den Haag / remote
Uren per week: 36
Tarief: Marktconform

Je bent het geweten van het ontwikkelteam. Enerzijds breng je ruime ervaring mee op het gebied van risico gebaseerde, agile test cases opzetten van grote softwareoplossingen. Jij weet op de juiste plekken in de hele keten van softwareontwikkeling op een de kwaliteit te borgen. Anderzijds ben je zeer ervaren in requirements analyseren, opstellen en toetsen. Op operationeel niveau zet jij, al dan niet volledige, requirements om in logische en fysieke testgevallen die je in de functionele context van de respectievelijke softwareoplossing prioriteert. Deze testgevallen uitvoeren op mobiele apparaten draai jij hand niet voor om.

Je ademt kwaliteit en daarmee draag je bij aan het continue verbeteren van onze webapplicaties en mobiele apps. Je vindt het leuk om continu bezig te zijn met het verbeteren van de prestaties en analyseert hoe je dit kunt bereiken. Privacy by Design en security hebben geen geheimen voor jou en dit zie je terug in je werk en resultaten.

Functie-eisen

  • Kandidaat beschikt over minimaal HBO werk en denkniveau
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring met testen van webapplicaties en mobiele apps in een vergelijkbare rol binnen complexe organisaties.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in Nederlands

Wensen

  • Ervaring met het analyseren, opstellen en toetsen van requirements en deze omzetten naar testgevallen en regressiescripts. Ervaring met automatisch testen is een pré.
  • Aantoonbare ervaring binnen grote ICT-dataprojecten gericht op het testen van de informatiebeveiliging, privacy en toegankelijkheid (WCAG)
  • Kandidaat heeft ervaring met het ophalen van requirements bij developers, designers en opdrachtgevers
  • Ervaring met werken in multidisciplinaire agile teams, en hierbinnen met het testen van de gehele softwareontwikkelingsketen

Opdrachten worden altijd eerst voorgesteld bij de maten in het netwerk. Wij beschikken ook over een externen pool waar IT opdrachten in gedeeld worden. In aanmerking komen voor deze leuke klus? Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op over de mogelijkheden.

Bekijk alle IT Opdrachten

Samen ondernemen

Laat je gegevens achter

  • Max. bestandsgrootte: 300 MB.

Opdrachtgevers

The Future Group opent deuren voor haar maten naar de meest uitdagende opdrachten bij topbedrijven. Door het netwerk van onze 350 IT specialisten en de inzet van ons account team hebben wij al vele mooie opdrachten ingevuld. Zit jouw toekomstige opdrachtgever hiertussen?

Heb je interesse, of wil je meer weten over deze opdracht?

Meld je aan!