KENNISMENU

Positioneren over de as van de kennis

OVER HET KENNISMENU

Een bundeling van jarenlange kennis en ervaring binnen het expertise netwerk van The Future Group, welke wij aanbieden als diensten op ons Kennisplatform. De vertaling van deze kennis laten wij terugkomen in verschillende kennisthema’s en diensten.

ZELF EEN CASE INDIENEN? OOK DAT KAN.

Door een breed scala aan kennis en expertise kunnen wij te hulp schieten bij IT en Business cases van alle soorten en maten. Heeft u een specifieke casus en bent u benieuwd of onze expertise hierbij kan helpen? Vul dan even het formulier in en wij nemen contact met u op!

Zelf een case indienen

WAT STAAT ER VANDAAG OP HET MENU?

AZURE MIGRATIE

Wat uw reden ook is om te migreren naar Azure Cloud, wij kunnen u helpen met onze beproefde aanpak. Op basis van een workshop stellen wij het implementatieplan op en bieden u inzicht in de processen zodat u de juiste strategische afwegingen kunt maken op basis van de beste beschikbare informatie. Daarbij houden we rekening met veranderende inzichten in de toekomst. Uw digitale organisatie is schaalbaar en futureproof.

HET BELANG VAN DATA

Veel organisaties zien het belang van data steeds meer in. Data omzetten naar informatie en hiermee kennis ontwikkelen maakt het mogelijk dat een organisatie zich kan onderscheiden ten opzichte van anderen die minder in staat zijn deze transformatie te maken. De stap naar een data gedreven organisatie. Echter grip krijgen op data vraagt een nieuw visie op data in de organisatie én vraagt een nieuwe aanpak om deze transformatie mogelijk te maken.

API’S

Met de toename van data in organisaties neemt ook het aantal API-koppelingen toe. Door deze digitale koppelingen wordt veel efficiency gerealiseerd, kosten verlaagd, fouten verminderd, de keten geoptimaliseerd en processen versneld. Daarmee is de kwaliteit van de API’s van cruciale invloed op bedrijfsprocessen en resultaten. Het is niet meer ongewoon om vijfhonderd tot duizend API’s te hebben die allemaal moeten voldoen aan de laatste standaarden. Hoe overzichtelijk is uw API portaal?

Meer lezen
Meer lezen
Meer lezen

DE KRACHT VAN DATA VIRTUALISATIE

Beschikt u over een steeds groter wordende schat aan data? Is het uitdagend om los te komen van de wirwar aan interfaces van interne en externe systemen? Loopt u tegen de AVG aan om uw data op de veilige en correcte wijze op te slaan? Door de kracht van uw data te benutten bent u in staat om processen en diensten te optimaliseren en zo sneller, beter en meer waarde te leveren aan uw klanten.

SOFTWARE DEVELOPMENT

Is uw bedrijf afhankelijk van software? Kunt u daarbij niet de diensten leveren op basis van standaard pakketten? En wilt u op korte termijn kunnen beschikken over een software development team die hoogwaardige software levert en beheert? Bij The Future Group zijn diverse IT ondernemers samen georganiseerd. Dit maakt het mogelijk om software op maat aan te bieden en tijdelijke specialisten snel te leveren. Zo kunt u focussen op het leveren van waarde voor uw klant en bent u iedere sprint verzekerd van waardevolle, cutting edge software.

COACHING ON DEMAND

Juist omdat er in de praktijk tegen veel uitdagingen aangelopen wordt, bieden de maten van Agile Partners Coaching on Demand aan voor flexibele en kosten effectieve (Agile) coaching. Jij kiest de specialist die het beste bij jou als persoon, je uitdaging en type organisatie past, voor een vaste prijs. Met de strippenkaart zijn er geen grote aanbestedingen en offertes nodig en houdt de organisatie grip op de kosten.

Meer lezen
Meer lezen
Meer lezen