Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home

Informatiepagina’s

Hier zijn al onze informatiepagina’s te vinden per onderwerp. Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

IT bedrijf beginnen

IT bedrijf beginnen

Bij een bedrijf beginnen komt veel kijken. The Future Group staat klaar om je te helpen bij alle randzaken, zodat jij je kunt focussen op de werkzaamheden voor je klanten!

Events

IT events

We organiseren regelmatig toffe events waar onze maten hun kennis kunnen bijspijkeren, hun netwerk kunnen vergroten of kunnen socializen met andere maten.

Freelance / midlance

Freelance Midlance

Wat is het verschil tussen midlance en freelance? En waar staat The Future Group op deze lijn? Wij vertellen je graag hoe het bij ons werkt!

Uurtarief

Uurtarief zzp

Er zijn veel vragen over het uurtarief van een zzp’er in te IT of ICT. Wij helpen je graag om hier een goede richtlijn in te vinden. Op onze informatiepagina’s lees je hier meer over.

Opdrachten

Ben jij op zoek naar opdrachten in de IT? Dan ben je bij The Future Group aan het juiste adres! Sluit je bij ons aan en we helpen je met allerlei randzaken van het ondernemen, zoals het vinden van opdrachten.

Overig

Hier vind je alle overige informatiepagina’s. Heb je nog vragen of heb je niet de informatie kunnen vinden die je zocht? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group