Cloud Architect

Grootste community van
IT ondernemers in Nederland

Bereken eenvoudig je uurtarief

Cloud Architect

Iets voor jou?

Standplaats: Arnhem
Uren per week: 36
Projectduur: 6 maanden

Opdrachtomschrijving
De organisatie voert een digitaliseringsstrategie waarbij de dienstverlening op alle vlakken wordt gedigitaliseerd. Daarom is het continu nodig om veranderingen door te voeren in het IT-landschap en processen. Deze veranderingen worden onder architectuur doorgevoerd. Deze veranderingen en het beheren daarvan worden per bedrijfsdomein uitgevoerd. Voor het domein IT Operations (IT Infra) wij een ervaren IT Solution Architect Cloud Azure. Bij deze organisatie wordt er een Azure Cloud ingericht.

Als Solution Architect Azure Cloud lever je zelfstandig solution architectuur op, dat voornamelijk betrekking heeft op de Azure Cloud en/of daaraan gerelateerde functionaliteiten. Je hebt ruime ervaring in cloud computing technologie en je houdt je actief op de hoogte van opkomende technologieën. Binnen het domein Infrastructuur zet je je in om de Azure Cloud uit te nutten. Je stemt in eerste instantie goed af met de domeinarchitect(en) waar de betreffende solution zal worden gebruikt maar ook met andere collega-architecten in andere disciplines. Je haalt actief informatie op, stemt deze met verschillende stakeholders af en weet deze om te zetten in een gedragen oplossing.

Eisen:

  • Je hebt minimaal een opleiding HBO Informatica, met de nadruk op Architectuur en ervaring met het inrichten van een Azure Cloud.
  • Je hebt ervaring met het vormgeven aan een slimme en samenhangende architectuur voor de Azure Cloud om bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen. Dat is de kern van jouw rol als ervaren IT Solution Architect Cloud.
  • Architectuur zie jij als stuurinstrument voor het realiseren van doelstellingen en je weet dat op overtuigende wijze uit te dragen.
  • Je beschikt dan ook over uitstekende communicatieve– en adviesvaardigheden.
  • Je kunt makkelijk schakelen met de verschillende disciplines binnen en buiten IT en weet doelgericht en vasthoudend naar resultaten toe te werken.

Opdrachten worden altijd eerst voorgesteld bij de maten in het netwerk. Wij beschikken ook over een externen pool waar IT opdrachten in gedeeld worden. In aanmerking komen voor deze leuke klus? Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op over de mogelijkheden.

Bekijk alle IT Opdrachten

Samen ondernemen

Laat je gegevens achter

  • Max. bestandsgrootte: 300 MB.

Opdrachtgevers

The Future Group opent deuren voor haar maten naar de meest uitdagende opdrachten bij topbedrijven. Door het netwerk van onze 350 IT specialisten en de inzet van ons account team hebben wij al vele mooie opdrachten ingevuld. Zit jouw toekomstige opdrachtgever hiertussen?

Heb je interesse, of wil je meer weten over deze opdracht?

Meld je aan!