Java/Scala Ontwikkelaar

Grootste community van
IT ondernemers in Nederland

Bereken eenvoudig je uurtarief

Java/Scala Ontwikkelaar

Iets voor jou?

Regio: Amsterdam/remote
Tarief: Marktconform
Uren: 36 uur per week

Als Java/Scala Ontwikkelaar neem je beslissingen bij de keuze van technologie en bouw je voort op platforms die vijf miljoen gebruikers per maand hebben.

De stack van deze opdracht: Scala, Java, Play, Axon, SQS, Javascript, Kubernetes, Elasticsearch en MongoDB.

De opdrachtgever vervangt momenteel delen van de hoofdapplicatie door microservices, terwijl zij maandelijks meer dan 12 miljoen pageviews blijven ontvangen. Als Java/Scala Ontwikkelaar help je door uit te zoeken hoe ze waarde kunnen blijven leveren terwijl ze kleine onderdelen van de applicaties vervangen. Ook draag je bij aan een moderne gedistribueerde microservices-systeemarchitectuur, bouw je services voor veel verkeer en werk je met veel data.

De belangrijkste focus is:

  • Het toepassen van kennis van software engineering.
  • Het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van services die miljoenen gebruikers op een DevOps-manier bedienen.
  • Het continu zoeken naar de meest efficiënte manier om software te bouwen om ideeën te bewijzen, en weten hoe je deze succesvolle resultaten kunt omzetten in een performante architectuur die schaalbaar is.

Voor deze rol zijn wij echt op zoek naar iemand die zakelijke wensen en problemen kan vertalen naar softwareoplossingen. Ook moet je als Java/Scala Ontwikkelaar geïnteresseerd zijn in ontwikkelingen in de branche en goed zijn in het relevant en recent houden van je kennis.

Je hebt (meerdere jaren) ervaring met:

  • Scala, Java, Play, Axon, SQS, Javascript, Kubernetes, Elasticsearch, MongoDB.
  • OOP / FP (Java / Scala) om een ​​niveau van volwassenheid aan te tonen.
  • Akka, Axon of Event Sourcing en / of CQRS.
  • Werken in een Agile omgeving.
  • Comfortabel werken met AWS of andere cloudomgevingen.

Opdrachten worden altijd eerst voorgesteld bij de maten in het netwerk. Wij beschikken ook over een externen pool waar IT opdrachten in gedeeld worden. In aanmerking komen voor deze leuke klus? Vul het formulier in en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op over de mogelijkheden.

Bekijk alle IT-opdrachten

Samen ondernemen

Laat je gegevens achter

  • Max. bestandsgrootte: 300 MB.

Opdrachtgevers

The Future Group opent deuren voor haar maten naar de meest uitdagende opdrachten bij topbedrijven. Door het netwerk van onze 350 IT specialisten en de inzet van ons account team hebben wij al vele mooie opdrachten ingevuld. Zit jouw toekomstige opdrachtgever hiertussen?

Heb je interesse, of wil je meer weten over deze opdracht?

Meld je aan!