Home geel
Home
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelance werk IT

Ben jij op zoek naar freelance werk IT? Dan ben je bij The Future Group zeker aan het juiste adres! We zijn gevestigd in Zoetermeer en met onze 350 professionals zijn we één van de grootste IT organisaties van Nederland! Wij helpen jou als freelancer in de IT om jezelf altijd van je beste kans te laten zien. Je hebt alle vrijheden van een ondernemer, maar kunt altijd terug vallen op de organisatie en je vakgenoten.

Meer weten over The Future Group? Neem gerust contact met ons op!

Freelance werk IT | Wij staan voor je klaar!

De organisatie is ingedeeld in verschillende maatschappen, die elk een eigen specialisme hebben. Binnen de maatschappen wordt er nauw met elkaar samengewerkt. De ‘maten’ sparren veel met elkaar over lastige opdrachten die ze voor klanten aan het doen zijn, of spelen leads naar elkaar door. Veel van de maatschappen zijn inmiddels hechte vriendengroepen geworden!

Wij helpen jou bij alle randzaken van het ondernemen. Denk daarbij aan het bijhouden van je administratie en het zorgen dat jouw opdrachtgevers je facturen op tijd betalen. Zo hoef jij je daar geen zorgen meer om te maken en kun je je voor 100% focussen op het werken aan opdrachten. Ook bij het krijgen van leads helpen we je. We hebben een heel groot en uitgebreid netwerk, waaruit we mooie opdrachten krijgen.

The Future Group: samen ondernemen

Bij The Future Group onderneem je samen. Samen met de organisatie en samen met je vakgenoten. Wij vormen een betrouwbare basis waardoor jij jezelf nog beter kunt ontwikkelen als zzp’er in de ICT branche. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen en wil je graag wat meer informatie? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons aan. Tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group