IT freelance opdrachten
ICT freelance opdrachten
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT freelance opdracht
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT freelance opdrachten

Ben je op zoek naar IT freelance opdrachten maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is The Future Group DE uitkomst! Wij zijn één van de grootste IT organisaties van Nederland. Door je bij ons aan te sluiten als ICT freelancer, profiteer je van veel voordelen. Je blijft altijd zelfstandig ondernemer en hebt nog steeds alle vrijheid, maar wij nemen een aantal randzaken voor je uit handen, zoals het zoeken naar opdrachten. Je kunt gebruik maken van ons grote netwerk om aan nieuwe opdrachtgevers te komen en bovendien zorgen wij er voor dat je eigen netwerk blijft groeien!

Benieuwd naar wat The Future Group voor je kan betekenen? Neem contact op!

IT freelance opdrachten van The Future Group

Bij The Future Group heb je veel vrijheid, maar je staat er nooit alleen voor. Ondernemen doen we namelijk samen! Binnen je eigen maatschap werk je nauw samen met je vakgenoten en kun je bijvoorbeeld sparren over lastige opdrachten. Ook worden er veel leads aan elkaar door gegeven. The Future Group organiseert regelmatig leuke events om je vakgenoten nog beter te kunnen leren kennen. Veel van de maatschappen zijn dan ook inmiddels hechte vriendengroepen. Elke dag werken aan gave opdrachten voor jezelf, maar wel met je vrienden. Dat wil toch iedereen?

Laat ons alle randzaken voor je uit handen nemen. We zorgen er voor dat je administratie op orde is, dat juridisch alles voor je klopt en we houden ook nog in de gaten of je facturen op tijd worden betaald door je opdrachtgevers. Zo kun je altijd de beste versie van jezelf laten zien!

Meer informatie nodig?

Heb je meer informatie nodig over wat wij voor je kunnen betekenen als het gaat om freelance IT? Neem gerust contact met ons op. We staan graag voor je klaar en helpen je verder. Plan een gratis kennismakingsgesprek in en we gaan met elkaar om tafel om alles uitgebreid te bespreken. Wie weet zien we je straks bij The Future Group!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group