TFG Zuid Business update & Borrel 2023

ONTMOET DE MATEN EN COLLEGA’S VAN The Future Group ZUID

EVENT DETAILS

HANDIGE INFORMATIE

  • Datum: 26 oktober 2023

  • Locatie: Veemarktkade 8, 5222 AE 's-Hertogenbosch

  • Begintijd: 17:00

  • Eindtijd: 19:30

In de categorie het nuttige met het aangename laten samen gaan (zoals we dat in Brabant graag doen) organiseren wij op 26 oktober de TFG Zuid business update & borrel.

Doel is vooral elkaar (maten en collega’s van TFG) te ontmoeten. Jasper van Orden (algemeen directeur) en Patrick Barbier (operationeel directeur) van TFG willen van deze gelegendheid ook gebruik maken om alle maten in het Zuiden elkaar te brengen voor een inspirerende business update en regio Borrel. Dus niet alleen voor de maatschappen in het Zuiden maar alle maten woonachtig in het Zuiden.

De afgelopen periode is voor ons allen onstuimig geweest, met uitdagingen die we gezamenlijk hebben of proberen te overwinnen. Het is tijd om samen vooruit te gaan kijken, te verbinden en te bespreken hoe we samen de toekomst van TFG-vorm kunnen geven in het Zuiden.

We geloven sterk in de kracht van samen ondernemen en het creëren van een gemeenschap van betrokken ondernemers. Dit evenement biedt een uitstekende kans om deze woorden kracht bij te zetten en geza menlijk aan onze toekomst te bouwen.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op deze speciale dag en samen de toekomst van TFG in het Zuiden van Nederland vorm te geven.

TFG Zuid business update & borrel 2023

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.