Jasper van Orden benoemd tot Algemeen Directeur bij The Future Group

Zoetermeer, 1 mei 2023 – Per 24 april 2023 is Jasper van Orden benoemd tot Algemeen Directeur bij The Future Group. Hij vult hiermee de positie in die vacant was en op interim basis werd ingevuld door CFO Eric Vierboom.

Van Orden was de afgelopen 3 jaar Algemeen Directeur bij HBM Machines. Daarvoor was hij Directeur Marketing en Online bij Maxeda en heeft hij diverse management rollen bij KPN ingevuld.

The Future Group maakt onderdeel uit van het portfolio van investeringsmaatschappij Standard Investment. Marnix van der Feltz, Partner bij Standard Investment: “Van Orden heeft een indrukwekkend track record opgebouwd als het gaat om het ontwikkelen en implementeren van (Digitale) groei strategieën. Daarnaast heeft hij veel ervaring op het gebied van commercie, digital marketing en CRM. Deze kennis van de nieuwste technologieën en zijn vermogen om deze in te zetten om zakelijke doelstellingen te bereiken, helpt The Future Group om haar dienstverlening aan IT ondernemers en opdrachtgevers nog verder te verbeteren”.

Jasper van Orden aangesteld als algemeen directeur

Jasper van Orden: “The Future Group is een onderscheidende en innovatieve organisatie waarbij 400 van de beste IT ondernemers aangesloten zijn. Ik kijk er naar uit om deze community verder uit te bouwen en haar unieke positie als het grootste IT ondernemerscollectief van Nederland verder te verstevigen”.

Klaar voor een volgende fase
Om het groeiend aantal ondernemers en maatschappen maximaal te kunnen blijven faciliteren, heeft de organisatie de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Met Van Orden is het management team weer compleet en kan verder gebouwd worden op het stevige fundament dat er staat.

Over The Future Group
The Future Group is het grootste IT ondernemerscollectief van Nederland en is gevestigd in Zoetermeer. Het bedrijf is opgericht in 2000 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de IT markt. The Future Group biedt het beste van twee werelden; enerzijds zijn de aangesloten ondernemers zelfstandig met alle vrijheden van dien, maar anderzijds staan zij er niet alleen voor. Zo delen zij onder andere kennis en sales met elkaar. Met 400 verbonden IT ondernemers bedient The Future Group een breed scala aan klanten, van kleine ondernemingen tot overheidsinstellingen en multinationale ondernemingen.

Vragen?

Heb je naar vragen over dit artikel of wil je meer weten over wat wij doen? Stel je vraag dan meteen!

Contact

Heb je een vraag of wil je de route naar één van onze kantoren inplannen?
Via onderstaande button vind je al onze contactgegevens!