fbpx
Eigen IT bedrijf starten2021-03-10T13:50:46+01:00
Eigen IT bedrijf starten
Ondernemen in de IT
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT bedrijf starten
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Eigen IT bedrijf starten

Wil jij graag een eigen IT bedrijf starten, maar vind je de stap te groot om dit helemaal op eigen initiatief op te bouwen? Dan staat The Future Group graag voor je klaar! Wij hepen namelijk ondernemers in de IT branche om van hun eigen bedrijf een succes te maken. The Future Group is gevestigd in Zoetermeer. Met 350 IT professionals zijn we één van de grootste IT organisaties in Nederland!

Ben je benieuwd naar wat The Future Group voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Eigen IT bedrijf starten | The Future Group helpt je verder

Al onze ‘maten’ zijn opgedeeld in verschillende maatschappen. Elk maatschap heeft zijn eigen specialisme en opdrachtgevers. Binnen elk maatschap wordt er door de vakgenoten nauw samengewerkt. Denk aan sparren over lastige opdrachten, maar ook bijvoorbeeld het verdelen van leads. Bij The Future Group heb je de vrijheid van een ondernemer. Je bepaalt zelf je werktijden, welke opdrachten je wel en niet wilt aannemen en hoeveel geld je wilt verdienen. Maar daarnaast helpen wij je met alle randzaken van het ondernemerschap waar je zelf misschien helemaal geen tijd voor hebt, zoals je administratie. Zo zorgen wij er voor dat jij altijd de beste kant van jezelf kan laten zien en je opdrachtgevers blij kunt maken!

Een eigen IT bedrijf starten is natuurlijk super gaaf, maar brengt ook veel onzekerheden met zich mee. Hoe ga je bijvoorbeeld aan opdrachten komen? En hoe zorg je er naast al je werk ook nog voor dat je kennisniveau up to date blijft? Ook daarbij helpen wij jou!

Onze events

Om je kennis binnen je vakgebied goed op peil te houden, organiseren we regelmatig interessante events. Zo kun jij op een leuke manier je kennisniveau bijhouden, interessante dingen bijleren maar ook socializen met je vakgenoten en IT experts! Benieuwd of wij wat voor jou kunnen betekenen? Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en we gaan met elkaar in gesprek!

Eigen IT bedrijf beginnen
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

Meer weten over zzp’er worden in de IT? Bekijk de webinars van het ondernemersfestival!

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group