fbpx
Freelance werk ICT2021-03-10T13:54:01+01:00
Freelance werk ICT
Freelance ICT werk
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelance ICTer
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelance werk ICT

Ben je opzoek naar freelance werk ICT? Dan is The Future Group zeker wat voor jou! Bij ons sluit je je namelijk aan als ICT freelancer en in ruil daarvoor profiteer je van veel voordelen. Zo hebben wij met onze 350 IT professionals door het hele land inmiddels een heel groot netwerk opgebouwd, waar veel leuke opdrachten uitkomen. Van dit netwerk kun je uiteraard gebruik maken. Ook sta je er bij ons nooit alleen voor. Je ervaart dus wel alle vrijheden van het ondernemer zijn maar kunt altijd op iemand terug vallen om te sparren. Maar er is meer, dus lees nog even verder!

Enthousiast geworden over The Future Group? Via een gratis kennismakingsgesprek kom je alles over ons te weten.

Freelance werk ICT | The Future Group helpt je verder

Bij The Future Group werken al onze professionals in verschillende maatschappen. Elk maatschap heeft zijn eigen specialisme. Daarbinnen wordt er veel met elkaar overlegd en worden leads aan elkaar doorgegeven. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij je kunt focussen op waar je echt goed in bent; het werken aan mooie ICT opdrachten! Ondertussen zorgen wij er voor dat je administratie op orde is, de facturen voor je opdrachtgevers op tijd worden betaald en dat juridisch alles klopt. Daar hoef jij je dus niet meer druk om te maken.

Ook organiseren we regelmatig leuke events, zodat je kunt sparren met professionals, je kennis kunt blijven ontwikkelen en kunt netwerken met potentiële opdrachtgevers. Ook is er tussen het harde werken door genoeg tijd voor fun met je vakgenoten. Er worden bijvoorbeeld regelmatig leuke activiteiten georganiseerd zoals een avondje karten.

Heb je vragen? Laat het weten!

Bij vragen staan we natuurlijk voor je klaar. Hiervoor kun je contact opnemen, maar ook een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen met één van onze adviseurs. Zij vertellen je graag alles wat je wilt weten over The Future Group en wat wij voor je kunnen betekenen. Wie weet tot ziens!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

Meer weten over zzp’er worden in de IT? Bekijk de webinars van het ondernemersfestival!

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group