fbpx
IT opdracht zzp2021-03-10T13:42:18+01:00
IT opdracht zzp
ICT opdracht zzp
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT opdracht zzper
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT opdracht zzp

Ben je op zoek naar een nieuwe IT opdracht zzp? Dan moet je zeker bij The Future Group zijn! Wij staan als onderneming achter IT zzp’ers en helpen ze bij alle randzaken van het ondernemerschap. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld ook voor dat jij voldoende opdrachten binnen kunt halen! Maar daarnaast doen we nog veel meer, wat we hieronder uitgebreid zullen toelichten. Kort gezegd zorgen wij er voor dat jij altijd de beste kant van jezelf kunt laten zien!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

IT opdracht zzp | The Future Group staat voor je klaar!

Met onze 350 IT professionals is The Future Group één van de grootste IT organisaties van Nederland. Door je bij ons aan te sluiten, profiteer je van vele voordelen. Je blijft natuurlijk zzp’er en daardoor hou je alle vrijheid die het ondernemen met zich mee brengt. Je bepaalt je eigen uren, opdrachten en werktijden. Maar daarnaast staan wij voor je klaar om je te helpen met alle randzaken van het ondernemen.

Zo regelen we bijvoorbeeld je administratie, zorgen we dat juridisch alles klopt en versturen we de facturen voor je naar je opdrachtgevers. Zo kun jij je volledig focussen op het ondernemen! Maar er is meer, ook organiseren we regelmatig interessante events zodat jij je kennisniveau op peil kunt houden en kunt sparren met je vakgenoten en andere professionals. Ook kun je gebruik maken van ons uitgebreide netwerk, om je eigen netwerk te vergroten.

Meer weten? Vraag een kennismakingsgesprek met ons aan!

Kortom: door je aan te sluiten bij The Future Group, groei jij als zzp’er in de IT. Wij staan voor je klaar en samen met jou zorgen we er voor dat jij de beste versie van jezelf kunt laten zien. Meer weten? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in met één van onze adviseurs. Zij vertellen je graag alles wat je wilt weten over The Future Group en hoe wij jou kunnen helpen!

Pijlers icons sale
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

Meer weten over zzp’er worden in de IT? Bekijk de webinars van het ondernemersfestival!

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group