In de dynamische wereld van IT en ondernemerschap schittert Sebastiaan Koning als een toonaangevende DevOps Engineer en ondernemer, aangesloten bij The Future Group. Momenteel vormt hij een waardevolle schakel in team TOPAAS, waar zijn betrokkenheid bij de Nederlandse Spoorwegen (NS) een uitdagende opdracht omvat.

“Bij TOPAAS zorgen we ervoor dat zo’n vierduizend IT-collega’s bij de NS alle ontwikkeltools ter beschikking hebben die ze voor hun werk nodig hebben.”

Sebastiaan is niet de enige binnen The Future Group die een opdracht heeft bij de NS. Door nauw samen te werken met andere professionals ontdekt hij de verschillende afdelingen binnen NS, waar de gebruikers van TOPAAS zitten. TOPAAS is de tooling voor ondersteuning van de ontwikkelaars bij NS. Dit vergroot niet alleen zijn kennis, maar stelt hem ook in staat om beter in te spelen op de uitdagingen waarmee andere IT-teams te maken hebben. Bovendien leert hij van andere partners hoe hij kan omgaan met uitdagingen bij opdrachtgevers.

“Het ondernemersprogramma heeft mijn vaardigheden enorm aangescherpt, niet alleen als ondernemer maar ook als IT-professional,” merkt Sebastiaan op. Hij benadrukt daarbij de onschatbare steun van de TFG-accountmanagers, die de NS goed kennen, terwijl de backoffice zorgt dat Sebastiaan zich volledig kan richten op zijn kernactiviteiten als DevOps Engineer.

Het werk van TOPAAS reikt verder dan enkel technologie

Als team bieden wij de ontwikkelaars o.a. de tools Azure DevOps, SonarQube, Jira en Confluence aan. Het draagt ook bij aan de stiptheid van treinen, maakt het mogelijk voor reizigers om naadloos tickets aan te schaffen, biedt duidelijkheid aan machinisten en conducteurs over hun dagelijkse routes, en omvat nog talloze andere cruciale aspecten.

De samenwerking tussen Sebastiaan en de NS is een bron van trots voor The Future Group. Wil jij, net als Sebastiaan, werken voor vooraanstaande bedrijven zoals de NS? Streven naar opdrachten die naadloos aansluiten bij jouw ambities en drijfveren? The Future Group biedt het perfecte evenwicht: de vrijheid van zelfstandig ondernemerschap, versterkt door een solide ondersteuningssysteem en community!

Benieuwd naar zelfstandig ondernemen met The Future Group? Maak hier vrijblijvend een afspraak voor een informele kennismaking met één van onze ondernemersadviseurs.

Kom aan boord en ontdek de mogelijkheden die voor je klaarliggen!

Meer weten over de impact die onze TFG’ers maken?

Lees ook de verhalen van andere TFG’er en hoe zij hun opdrachtgevers verder helpen:

TFG IT-professionals hebben cruciale rol in Medux’s technologische transformatie

TFG’ers bij Rijkswaterstaat aan de slag voor toegankelijk en begrijpelijk digitaal omgevingsloket

Contact

Heb je een vraag of wil je de route naar één van onze kantoren inplannen?
Via onderstaande button vind je al onze contactgegevens!