fbpx
Eigen ICT bedrijf starten2022-06-24T14:45:42+02:00
Eigen ICT bedrijf starten
Ondernemerschap
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT bedrijf
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Eigen ICT bedrijf starten

Wil je een eigen ICT bedrijf starten, maar vind je het lastig om dit volledig zelf te regelen? Dan is The Future Group voor jou de uitkomst! Bij ons ben je volledig zelfstandig en mag je zelf al je opdrachten uitkiezen, maar heb je wel de voordelen en gemakken van iemand in loondienst. Wij nemen alle randzaken waar jij geen tijd voor hebt voor je uit handen zodat je je volledig kunt focussen op de gave opdrachten die je binnenkrijgt! Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, zodat we met elkaar in gesprek kunnen over de mogelijkheden!

WAT IS THE FUTURE GROUP?

Als je een ICT bedrijf gaat beginnen werk je natuurlijk het liefst aan zo veel mogelijk gave opdrachten, maar daar komt veel meer bij kijken. Zo moet je zorgen dat je administratie goed wordt bijgehouden, alles juridisch in orde is en dat je je netwerk goed onderhoudt. Juist bij die zaken helpt The Future Group ondernemers in de IT branche. Door jou te ontzorgen, kun jij je volledig focussen op waar je goed in bent: het werken aan mooie ICT opdrachten.

Bij The Future Group hebben we verschillende maatschappen, die allemaal een eigen specialisme hebben. Binnen deze maatschappen wordt er nauw met elkaar samengewerkt, kennis en opdrachten gedeeld. Daardoor zijn de meeste maatschappen inmiddels ook hechte vriendengroepen geworden! Als eigen baas samenwerken aan mooie opdrachten, samen met je vrienden. Dat is toch wat iedereen wil?

Eigen ICT bedrijf starten samen met The Future Group!

Met onze 350 IT professionals zijn we één van de grootste IT organisaties van Nederland. Daarom profiteren onze ‘maten’ van verschillende voordelen. Wij hebben bijvoorbeeld een zeer groot landelijk netwerk, waar je gebruik van kunt maken om mooie opdrachten binnen te halen. Daarnaast organiseren we vaak leuke events die gericht zijn op het vergaren van kennis in jouw vakgebied, of bedoeld zijn ter ontspanning om je vakgenoten binnen het maatschap nog beter te leren kennen.

In de verschillende maatschappen wordt er nauw met elkaar samengewerkt. Leads worden met elkaar gedeeld, maar ook is er voldoende ruimte om met iemand te sparren over een moeilijke opdracht waar je misschien zelf niet helemaal uit komt. Bij The Future Group heb je alle vrijheid en gemakken van een ondernemer, maar wordt je wel ontzorgd in de randzaken. Kortom, wij zorgen er voor dat jij altijd de beste versie van jezelf kunt laten zien! Begin vandaag nog je eigen IT bedrijf en start bij The Future Group.

Maar er is nog meer! Een eigen ICT bedrijf starten is natuurlijk erg leuk, maar kost ook enorm veel tijd en moeite. Ook daarvoor staan wij voor je klaar. We organiseren bijvoorbeeld veel events waardoor jij je kennisniveau op peil kunt houden, maar ook kan je gebruik maken van ons grote netwerk voor het binnen halen van nieuwe opdrachten. Zo zorgen wij er voor dat jij een vliegende start krijgt.

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Bij vragen staan we natuurlijk voor je klaar. Neem gerust contact met ons op en we komen hier zo snel mogelijk op terug. Liever met één van onze adviseurs in gesprek? Dat kan door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wie weet tot ziens bij The Future Group!

Eigen ICT bedrijf beginnen
Pijlers social
Pijlers kennis
Pijlers administratie

Meer weten over het ondernemerschap?

Heb jij nog vragen over zzp’er worden, of wil je meer weten over voor jezelf beginnen? The Future Group staat voor je klaar! Ga naar onze zzp helpdesk, lees de informatieve blogberichten óf neem natuurlijk contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

Lees hoe we jou ontzorgen

Meer weten over zzp’er worden in de IT? Bekijk de webinars van het ondernemersfestival!

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group