Freelance ICTer worden
ICT freelancer worden
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Foto home
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelance ICTer worden

Wil je graag freelance ICTer worden? Maar vind je het lastig om dit helemaal zelf te regelen? Dan moet je bij The Future Group zijn! Wij staan klaar voor ICTers die voor zichzelf werken. Door je aan te sluiten bij ons, profiteer je van vele voordelen. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat jij je niet druk hoeft te maken om je administratie of dat juridisch alles in orde is. Dat doen wij allemaal voor je! We zorgen er zelfs voor dat je opdrachtgevers je facturen op tijd betalen. Zo kun jij je altijd van je beste kant laten zien!

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Freelance ICTer worden | The Future Group staat voor je klaar

Freelancer zijn heeft natuurlijk veel voordelen. Je hebt veel vrijheid, je verdient vaak meer dan wanneer je in loondienst werkt en je kunt zelf bepalen voor wie je werkt en wanneer je werkt. Toch geeft het ook veel onzekerheid en extra druk. Je moet bijvoorbeeld zelf achter je geld aan zitten, je hebt niemand om mee te kunnen overleggen als je iets lastig vind en er zijn veel andere randzaken waar je rekening mee moet houden. Juist daarvoor is The Future Group. Wij regelen alles voor je, van het versturen van je facturen tot het introduceren van nieuwe opdrachtgevers. Zo hoef jij je alleen nog maar te focussen op het echte werk!

Vragen? Kom met ons in contact!

Bij vragen staan we natuurlijk graag voor je klaar. Onze medewerkers gaan met je in gesprek en helpen je zo snel mogelijk verder, bij alles omtrent freelance ICTer worden. Neem daarvoor gerust contact met ons op, maar je kunt ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Onze adviseurs gaan dan met je om tafel om je alles te vertellen wat je wilt weten. Wie weet tot ziens bij The Future Group!

Pijlers icons sale
ICTer worden
Pijlers kennis
Pijlers administratie
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group