Eigen ICT bedrijf beginnen
Eigen ICT bedrijf beginnen
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT bedrijf starten
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelance ICTer

Wil jij beginnen als freelance ICTer? Of ben je zelfs al actief als zelfstandig ondernemer in de ICT, maar vind je het lastig om je eigen draai hierin te vinden? The Future Group helpt jou graag verder! Wij zijn een van de grootste IT organisaties in Nederland en helpen freelancers om door te groeien binnen deze branche. Dit doen wij door hen volledig te ontzorgen op de onderdelen waar zij weinig tijd en energie voor hebben (en vaak ook minder vaardig in zijn).

Benieuwd geworden naar wat wij voor jou, als (beginnend) zelfstandig ondernemer, kunnen betekenen? Wacht niet en plan direct een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs in!

Freelance ICTer | The Future Group helpt jou groeien!

Maar hoe kunnen wij er nou daadwerkelijk voor zorgen dat jij als ondernemer binnen de IT aan de slag kunt (of eventueel al door kunt groeien)? Allereerst speelt ons netwerk daarin een belangrijke rol; zo openen wij deuren (in de vorm van toffe opdrachten) naar grote bedrijven. Enkele voorbeelden van deze bedrijven zijn Vodafone, Jumbo Supermarkten en Philips. Vervolgens zorgen wij er ook voor dat jij volledig ontzorgd wordt van bijvoorbeeld administratie en acquisitie, zodat jij je volledig op de verkregen opdrachten kunt richten.

Ook zorgen wij ervoor dat jij een eigen plek krijgt, waar jij rustig kunt werken. Hier zul je andere IT professionals ontmoeten, die jou zullen inspireren om door te ontwikkelen en bezig te zijn met mooie opdrachten. Tot slot zorgen wij ervoor dat je er financieel op vooruitgaat; bij ons verdien je namelijk meer dan in loondienst en meer dan dat je een midlance contract zou hebben.

Meer informatie?

Kunnen wij jou helpen om te beginnen (of door te groeien) als freelance ICTer óf heb je nog andere vragen? Twijfel niet en neem gerust even contact op. Onze adviseurs helpen jou graag verder!

Eigen ICT bedrijf beginnen
Pijlers social
Pijlers kennis
Eigen ICT bedrijf starten
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group