Freelance ITer worden
Freelance ITer
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

IT Freelancer worden
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelance ITer worden

Wil je graag freelance ITer worden? Of ben je dit al maar vind je het lastig om alles zelf te doen? Dan moet je bij The Future Group zijn! Wij staan graag voor je klaar als het gaat om alle randzaken rondom het ondernemen. Wij nemen bijvoorbeeld je administratie uit handen, zodat je je hier geen zorgen om hoeft te maken. Zo kun jij je altijd 100% focussen op je werk en het blij maken van je opdrachtgevers!

Heb je hier vragen over of wil je meer weten over onze organisatie? Neem gerust contact met ons op!

Freelance ITer worden | The Future Group staat voor je klaar

Met onze 350 IT professionals is The Future Group één van de grootste IT organisaties van Nederland. Door je bij ons aan te sluiten, profiteer je van vele voordelen. Je blijft natuurlijk freelancer en daardoor hou je alle vrijheid die het ondernemen met zich mee brengt. Je bepaalt je eigen uren, opdrachten en werktijden. Maar daarnaast staan wij voor je klaar om je te helpen met alle randzaken van het ondernemen.

Bij The Future Group werken we met verschillende maatschappen. Elk maatschap heeft zijn eigen specialisme waarbinnen de vakgenoten nauw met elkaar samenwerken. Hierdoor werkt iedereen voor zichzelf, maar toch ook weer samen! Samen ondernemen noemen wij dat. Veel maatschappen zijn inmiddels uitgegroeid tot hechte vriendengroepen.

Heb je vragen? Kom in contact!

Bij vragen staan we uiteraard graag voor je klaar. Onze medewerkers komen graag met je in contact zodat ze je alles kunnen vertellen wat je maar wilt weten. Ook is het mogelijk om direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen, zodat we met je om tafel kunnen. Tot ziens bij The Future Group!

ITer worden
Freelance ITer worden
Pijlers kennis
Freelancer worden
Lees hoe we jou ontzorgen

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group