fbpx
Freelance ITer2021-03-10T13:52:32+01:00
Eigen ICT bedrijf beginnen
Eigen ICT bedrijf beginnen
SAMEN
ONDERNEMEN

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

ICT bedrijf starten
Samen
ondernemen

Grootste community van IT ondernemers in Nederland

Freelance ITer

Ben jij aan het onderzoeken of je aan de slag kunt als freelance ITer of ben je zelfs al actief als zelfstandige? Wij, van The Future Group, helpen jou in beide gevallen graag verder! Wij zijn een IT organisatie met meer dan 350 specialisten, die ieder vaardig zijn in een bepaalde expertise. Wij maken daarom gebruik van verschillende maatschappen, waar jij jou als zelfstandig ondernemer bij aan kunt sluiten. Elke maatschap staat voor een ander specialisme en biedt ZZP’ers de mogelijkheid om kennis en klanten uit te wisselen. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk voor dat jij een rustige werkplek krijgt, waar jij creativiteit en inspiratie op kunt doen.

Benieuwd geworden naar wat onze huidige specialisten verdienen en wat dat voor jouw potentiële inkomen betekent? Krijg meer inzicht door onze ZZP-calculator in te vullen.

Freelance ITer | The Future Group zorgt voor ondersteuning!

Buiten het succes van onze maatschappen om zijn er nog meer voordelen om jou, als freelancer binnen de ICT, aan te sluiten bij The Future Group. Zo organiseren wij bijvoorbeeld 150 grote netwerkevenementen per jaar, waar jij andere experts en potentiële klanten kunt ontmoeten. Het bezoek aan deze evenementen is natuurlijk vrijblijvend.

Daarnaast nemen wij ook al jouw administratieve werkzaamheden uit handen en halen wij nieuwe toffe opdrachten (bij grote bedrijven) voor jou binnen. Op deze manier kun jij jezelf volledig richten op de inhoud van de opdrachten en het creëren van een toegevoegde waarde voor de klant.

Meer informatie?

Kunnen wij jou helpen bij de start (of doorontwikkeling) als freelance ITer óf heb jij nog vragen over onze dienstverlening in het algemeen? Neem dan gerust even contact met ons op of plan een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs in. Tot ziens bij The Future Group!

Eigen ICT bedrijf beginnen
Pijlers social
Pijlers kennis
Eigen ICT bedrijf starten
Lees hoe we jou ontzorgen

Meer weten over zzp’er worden in de IT? Bekijk de webinars van het ondernemersfestival!

MEER WETEN?

ONDERNEMEN IN DE IT

Ondernemen in IT

JOIN US

SAMEN ONDERNEMEN

Join The Future Group